Viceprimarul Bogdan Gavrilescu a înmânat premiile copiilor de la Cupa Municipiului Piatra Neamț la Tenis

0

Zilele trecute s-a desfășurat a doua ediție a Cupei Municipiului Piatra Neamț la Tenis, pentru grupa de vârstă 12 ani. Peste 60 de copii participanți, din Republica Moldova, Craiova, Cluj Napoca, Buzău, Iași, Dorohoi, Sibiu, Focșani, Bacău, Suceava și Neamț, s-au întrecut pentru obținerea locurilor fruntașe în cadrul campionatului de tenis, de gardul A. Competiția a debutat sâmbătă, 2 februarie și s-a încheiat miercuri 6 februarie. Ea a fost structurată pe 62 de meciuri de simplu și 16 meciuri de dublu.

În calitate de susținător al evenimentului sportiv din partea Primăriei Piatra Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu a dezvăluit: V-am tot vorbit despre beneficiile sportului. Așa cum v-am tot spus, că am fost sportiv de performanță și nu pot decât să fiu alături de tânăra generație, care se orientează spre activități sportive. Continui să fiu alături de organizatorii Cupei Municipale de Tenis, ediția cu numărul doi, de această dată. Pentru că am fost invitat, am avut posibilitatea să văd bucuria din ochii micuților sportivi, să-i încurajez în demersul lor și să le strâng mâna pentru rezultatele obținute.

Ca și la ediția inaugurală, premiile au fost acordate în vouchere valorice pentru achiziționarea de echipament sportiv în cuantum de 300 lei pentru locul I, 200 lei pentru locul II și câte 100  lei pentru cei clasați pe locul III și pentru mențiune. De asemenea, au fost acordate cupe și diplome concurenților poziționați pe primele poziții în clasament. Pentru cele două ediții ale campionatului, bugetul total a fost de 11.370 lei, din care 9200 lei a fost aportul municipalității.

Cred cu tărie că sportul este o necesitate pentru a trăi sănătos și echilibrat, iar tipul acesta de competiție care reunește la Piatra Neamț, participanți din toate zonele țării, ne poate ajuta și în dezvoltarea turistică a orașului de sub poalele Pietricicăi – susține viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Evenimentul sportiv a fost organizat de Asociația Club Sportiv Orhideea, cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Piatra Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate