Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 iunie 2019
  • :
  • :

A început plombarea cu asfalt rece a gropilor apărute pe parcursul iernii pe străzile din Piatra-Neamț

Profitând de perioadele de vreme favorabilă, societatea Publiserv a realizat cu plombarea cu asfalt rece a gropilor apărute pe parcursul iernii pe unele străzi din oraş.

Ne străduim, atât cât vremea permite, ca pe tot parcursul sezonului rece, prin lucrări de reparații provizorii să asigurăm condiții bune de trafic pe căile de circulație din oraş urmând ca din primăvară, imediat cum vremea va fi prielnică, să demarăm programul de reabilitare a străzilor pregătit pentru acest an. În urma analizei în teren cu societatea Publiserv, am întocmit, luând în calcul de gradul de uzură, lista străzilor care vor beneficia de reparații capitale, frezare şi turnarea unui nou covor asfaltic, având în plan pentru anul in curs peste 80.000 mp de străzi.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Totodată, primarul Dragoș Chitic face apel către Consiliul Județean Neamț să întrețină corespunzător strada Izvoare, aflată în administrarea acestei instituții, până la începerea lucrărilor de reabilitare.
Un comentariu la “A început plombarea cu asfalt rece a gropilor apărute pe parcursul iernii pe străzile din Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *