A început plombarea cu asfalt rece a gropilor apărute pe parcursul iernii pe străzile din Piatra-Neamț

Profitând de perioadele de vreme favorabilă, societatea Publiserv a realizat cu plombarea cu asfalt rece a gropilor apărute pe parcursul iernii pe unele străzi din oraş.

Ne străduim, atât cât vremea permite, ca pe tot parcursul sezonului rece, prin lucrări de reparații provizorii să asigurăm condiții bune de trafic pe căile de circulație din oraş urmând ca din primăvară, imediat cum vremea va fi prielnică, să demarăm programul de reabilitare a străzilor pregătit pentru acest an. În urma analizei în teren cu societatea Publiserv, am întocmit, luând în calcul de gradul de uzură, lista străzilor care vor beneficia de reparații capitale, frezare şi turnarea unui nou covor asfaltic, având în plan pentru anul in curs peste 80.000 mp de străzi.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Totodată, primarul Dragoș Chitic face apel către Consiliul Județean Neamț să întrețină corespunzător strada Izvoare, aflată în administrarea acestei instituții, până la începerea lucrărilor de reabilitare.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. vali spune

    Pe Fermelor, pe Mioritei sunt gropi si capace de canal camcana de anul trecut !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate