Concert caritabil pentru Andreea – fetița de 13 ani care are nevoie de o intervenție chirurgicală la Viena

0

Liceul de Arte „Victor Brauner” în parteneriat cu  Academia de Muzică „Gheorghe Dima”- Extensia Piatra-Neamț organizează un concert de caritate pentru a o susține pe Andreea Ciocîrlan. La 13 ani, ea are mai multe afecțiuni care  necesită o intervenție chirurgicală în Austria la sfârșitul lunii februarie. Costurile acesteia se ridică la 13.500 Euro, iar familia are venituri modeste. Pentru ca Andreea să aibă șansa de a fi operată, vă invităm la concert !

Povestea Andreei poate fi citită Aici

                În program, momente muzicale realizate de elevii clasei a V-a și a X-a, Anastasia Ioana Horghidan și Cezara Gherghe la pian, Anamaria Teodora Tănasă la saxofon urmate de un moment susținut de Clubul de Dans Sportiv Lia Art. Vor evolua Sînziana Ailenei – voce și chitară și Cătălin Techiu – chitară, ambii studenți la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”- Extensia Piatra-Neamț. Invitații de onoare de la aceeași instituție de învățământ superior, pianista Mihaela Spiridon  și soprana Gabriela Pipelea vor aduce în atenția dumneavoastră momente de mare virtuozitate și sensibilitate artistică. Incursiunea  în lumea operei va fi făcută de orchestra de cameră „Emanuel Elenescu” și de un grup de elevi de la clasele de canto clasic. Finalul spectacolului va reuni pe scenă toți interpreții alături  de trupa pop-rock A.D.M.I.S.

 Pentru a fi alături de Andreea, vă așteptăm miercuri, ora 17:00 la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț !

Alte detalii despre cazul Andreei puteți citi în articolul APEL UMANITAR: O fetiță din Neamț are nevoie de 13.500 euro pentru o operație la Viena

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate