Două persoane din Suedia vor să se implice în gestionarea problemei câinilor fără stăpân din Piatra-Neamț

Primarul Dragoș Chitic a primit vizita a doua persoane iubitoare de animale din Suedia, Cecilia To si Anne Sillanpää, implicate de mai mulți ani în activități dedicate câinilor atât în țara lor, cât și în România.

Întâlnirea a fost intermediată de doamna Adriana Hartan​ care derulează numeroase activități în Piatra-Neamt privitoare la gestionarea câinilor fără stăpân, dar și sterilizarea câinilor de la populație.

„A fost o întâlnire în urma căreia persoanele din Suedia și-au exprimat dorinta de a se implica și în Piatra-Neamt prin susținerea unor campanii de sterilizari gratuite, asigurarea de hrană pentru adăpostul de câini, sprijinirea adoptiilor pentru patrupede și actiuni educative. Am stabilit să organizăm împreuna în Piatra-Neamț, prin intermediul societății Salubritas, o acțiune de sterilizari gratuite în luna iulie a acestui an și să începem o colaborare în privinta aspectelor discutate. Îmi exprim deschiderea pentru orice propunere de colaborare care poate ajuta pentru o cât mai buna gestionare a problemei câinilor fără stăpân.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate