Două persoane din Suedia vor să se implice în gestionarea problemei câinilor fără stăpân din Piatra-Neamț

0

Primarul Dragoș Chitic a primit vizita a doua persoane iubitoare de animale din Suedia, Cecilia To si Anne Sillanpää, implicate de mai mulți ani în activități dedicate câinilor atât în țara lor, cât și în România.

Întâlnirea a fost intermediată de doamna Adriana Hartan​ care derulează numeroase activități în Piatra-Neamt privitoare la gestionarea câinilor fără stăpân, dar și sterilizarea câinilor de la populație.

„A fost o întâlnire în urma căreia persoanele din Suedia și-au exprimat dorinta de a se implica și în Piatra-Neamt prin susținerea unor campanii de sterilizari gratuite, asigurarea de hrană pentru adăpostul de câini, sprijinirea adoptiilor pentru patrupede și actiuni educative. Am stabilit să organizăm împreuna în Piatra-Neamț, prin intermediul societății Salubritas, o acțiune de sterilizari gratuite în luna iulie a acestui an și să începem o colaborare în privinta aspectelor discutate. Îmi exprim deschiderea pentru orice propunere de colaborare care poate ajuta pentru o cât mai buna gestionare a problemei câinilor fără stăpân.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate