Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 17 august 2019
 • :
 • :

VIDEO: Gunoaiele cu cartelă, un experiment eșuat la Piatra-Neamț

Vă anunțam acum câteva luni că se vrea implementarea unui sistem de acces cu cartelă la zonele unde sunt tomberoanele de gunoi (click aici pentru articol)

După cum bine comentau mulți pietreni la acea vreme, experimentul a fost un fiasco. Prima astfel de cazemată e deja ruginită și cu sârmele pe afară, în jurul ei mizeria e de nedescris, un tomberon e pe lângă, oamenii care uita acasă cartela aruncă gunoiul la întâmplare, un dezastru total.

Decât cu cuștile astea ruginite și înconjurate de gunoaie mai bine fără.
2 comentarii la “VIDEO: Gunoaiele cu cartelă, un experiment eșuat la Piatra-Neamț

 1. legio

  Avem politie locala ,avem edili si personal bugetar mult ,au amendat pe cineva cu o suma , de la care sa-i piara pofta de a mai arunca gunoiul in alta parte decat in container ? Stiti ca cei ce ridica gunoiul nu matura si nu strang gunoiul care poate mai cade cumva din container iar colectarea gunoiului se face complect aiurea, adica sub orice critica ?

  Raspunde
 2. Alex

  Din Păcate Așa e la Noi , trebuie făcute Experimente deși Bine precizați Lumea ,Cetățenii Cetății au spus ,Semnalat că Nu e Tocmai o Idee Strălucită! Da Deh , daca unii au bani , timp și vreme de Experiență .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *