Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
 • :
 • :

Au apărut crenvurști tip pește în magazinele din Piatra-Neamț

În magazinele din Piatra-Neamț se vând produse din ce în ce mai ciudate în timp ce bugetarii plătiți cu salarii colosale pe la instituțiile de control stau în birouri pe Facebook.

Pe unul dintre aceste produse l-am botezat ”crenvurști pește”. Asta pentru că acești crenvurști sunt deschiși la culoare pe burtă și închiși la culoare pe spate. Dacă acesta o fi semn că produsele sunt vechi sau nepăstrate corect, nu prea suntem în măsură a ne da cu părerea dar nici nu ne putem lăsa în baza instituțiilor care ar trebui să controleze astfel de aspecte.

Așadar, aveți grijă ce cumpărați de prin magazinele din Piatra-Neamț, verificați dacă produsele nu au două culori în mod nejustificat, dacă nu se lipesc de mână și dacă nu mișcă ceva prin ele.
2 comentarii la “Au apărut crenvurști tip pește în magazinele din Piatra-Neamț

 1. Adri

  Daca vrei sa sitii cat de corecti si cinstiti sunt cei de la OPC trebuie sa cauti si sa vezi cati din zece merg si la hotel de cate stele in vacante pt ca astazi nu mai circula spaga ca pe vremuri ci in bilete de vacante tip all-inclusive in hoteluri de 4-5 stele!

  Raspunde
 2. Onelian dalmatio

  Ce controale…..ele sântanunțate iar comerciantu nostru bine instruit”stie ce are de făcut; pachetul, mici atentii iar controlul a ieșit super …., ca la români.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *