Vicepreședintele C.J.N. zice că vinovat de criza apei este primarul, iar primarul zice că vinovați sunt cei de la C.J.N.

7

Vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, domnul Dan Manoliu, zice că vinovat de criza apei este primarul Dragoș Chitic.

Principalul vinovat de criza apei este Primăria Piatra Neamț, actualul primar, pentru că nu a dat autorizația de construcție pentru tronsonul de pe Petru Movilă pe baza că vor fi niște corecții de trei milioane de euro, dar nu erau neapărat contracte, era o probabilitate, și așa Apa Serv-ul a dat Primăria Piatra-Neamț în judecată, deci niște bani oricum vor fi plătiți din banii cetățenilor, dar lipsa de fermitate și lipsa de viziune a primarului a făcut ca să nu se realizeze respectivul tronson. Noi am atras atenția că exista posibilitatea ca odată cu închiderea de la Bâtca Doamnei să apară o defecțiune majoră pe conducta magistrală de pe Petru Movilă. Deci, lipsa de interes a Primăriei Piatra-Neamț și a primarului a dus la actualele probleme, a declarat domnul Dan Manoliu

Primarul municipiului Piatra-Neamț, domnul Dragoș Chitic, spune că vinovați de criza apei sunt cei din conducerea Consiliului Județean Neamț.

Mă surprinde că se readuce în discuție o problemă care a fost lămurită; se pare că cei care sunt adevărații vinovați încearcă să arunce vina pe alții. Principalul vinovat este clar Consiliul Județean, care are în subordine și a cărei societate este societatea Apa Serv. Îi rog încă odată, dacă nu sunt capabili să gestioneze o astfel de problemă, să-și dea demisia și să lase pe alții care pot face acest lucru. Să-și facă ordine în bucătăria internă pentru că pietrenii nu pot să mai accepte astfel de derapaje.
Vinovat principal este clar Consiliul Județean care deține societatea Apa Serv, a declarat domnul Dragoș Chitic

Opinia directorului Apa Serv, domnul Cătălin Dughir, despre instituția vinovată de criza apei.

Eu cred că din discuțiile astea nu are nimeni de câștigat decât de pierdut populația județului Neamț. Practic totul este o chestie adunată în timp, mai multe adunate în timp, pentru ca de-a lungul timpului nimeni nu a urmărit partea de investiții sau nimeni nu s-a uitat asupra investițiilor pe infrastructura de apă și canalizare, s-au uitat mai mult pe partea de străzi, borduri, care să dea bine la populație și au neglijat aceste rețele care acum, la vechimea pe care o au, normal că necesită investiții foarte mari, plus de asta, aproape ești în imposibilitatea de a le face într-un timp foarte scurt iar populația are de suferit din cauza asta, și bineînțeles și imaginea Apa Serv care ia toate ”bobârnacele” ca urmare a unor investiții care nu s-au făcut în timp și care nu au fost urmărit, a comentat domnul Cătălin Dughir.

Opinia cititorilor ziarpiatraneamt.ro :

Am consultat mai mulți cititori ai publicației ziarpiatraneamt.ro, de diferite vârste și poziții socio-profesionale și am formulat o opinie colectivă pentru ca cei implicați în această dezbatere conflictuală să cunoască și părerea pietrenilor. Această părere este una dură, scurtă și concisă : ”Să-și dea toți demisia!

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Katy Florescu spune

  e usor sa arati cu degetul sa fugi de responsabilitati dar conducerea de la APA Serv de ce primesc salariu ce fac ei pazesc bobocii stiu doar sa mareasca pretul apei?

 2. FLORIN spune

  Vinovat este sistemul mafiot care patroneaza acest judet de 15 ani .

  Acest sistem compus din Primarie/CL/CJ/IPJ/Parchet a distrus si indatorat pe generatii acest oras/judet lasindu-l in paragina datorita hotiilor colosale.

  Reamintesc acestui domn Chitic ca ApaServ nu putea distruge infrastructura orasului de la Dedeman pina la Sarata fara complicitatea Primariei.

  Aceasta complicitate s-a manifestat prin faptul ca Primaria Piatra Neamt NU a EXECUTAT firmele care si-au batut joc de drumurile din oras urmare a lucrarilor Apa Serv pentru ”modernizarea” retelei de apa.

  Orasul este praf si pulbere la infrastructura iar dl.Chitic aloca bani pentru repararea drumurilor distruse de Apa Serv?Apa Serv era obligata dl.Chitic sa le aduca la stadiul initial!!Acest lucru NU s-a intimplat de ANI DE ZILE!!!

  Vreau sa-i aduc aminte dl.Chitic ca alocarea de la bugetul local de bani pentru repararea drumurilor distruse de Apa Serv se cheama DETURNARE DE FONDURI.

 3. MARCEL spune

  In CAZU de FATA se Confirma ca UNii au invatat ceva din cazu Colectiv , ca tot l ati amintit d vstra in cazu sedintei in care sa cerut DEMISIA celor de la APA SERV , ATUNCI cand a ti spus ca se discuta numai de EFECTE dar nu si de CAUZE si cand l ati intrebat pe Dl D Conache cum de sa permis constructia , amplasarea Tevii pe un tronson cu trafic greu , Moment in care a intervenit COnsiliera de la APA cu AVIZUL de SAPATURA si in care Dna ARCAN a schimbat niste cuvinte cu Dl DAN Constantin , se vede in clipu de la sedinta respectiva ,care sedinta sa incheiat cum sa incheiat DAR dupa au inceput sa Sune Telefoanele ,sa se Intereseze , Informeze ,, ALO draga ia spune ce cunosti , stii de chestiunea cu Teava ,, Nu au mai fost FERMI ori CAtegorici ca alta data , chestiune care se vede ,la 24 de ore de la SEdinta cu pricina Apar cu Vinovatii ! nu s au mai adus acuze de Moment ca pana acum , CUM la COLECTIV la 48 de ore dupa incident in acel interviu cu cei 2 ,unu de la primarie unul de la IGSU Buc realizat de S Miron de la RTv cei 2 cu TUPEU incercau sa Sugereze ca Ea reportera are o Problema De Peceptie , retinere Ulterior reesiind ca cei 2 erau cu PROBLEME fiind si DEMISI ! ASTA E cand Afirmi ceva la Presa , Tv vii cu Lectiile invatate , NU mai merge cu Abureala ori Cacealma , Dealtfel Circ sau Nu dna Arcan ia invitat pe unii sa dea SOLUTIA in fata PRESEI din sala .

 4. Codrin Ciprian spune

  Un avocat deștept .. Careva? Sa ii dam in judecata? Drepturile omului .. Ceva?

  1. gabriel spune

   EXACT ASTA TREBUIE! Avem acces la informatii, avem internet. Ne documentam, cautam avocati si da, ne putem permite sa-i dam in judecata. Nici legislatia romana, asa cum e ea, nu e respectata. Ce sa mai vorbim de drepturile omului, asa cum sunt ele prevazute la nivel international?
   Tot ce se intampla este atentat la sanatatea si viata noastra si a copiilor nostri. Isi arunca pisica moarta dintr-o curte in alta, si p….mea, cum ii placea lu Pinalti sa zica, bea apa de la supermarket. Niste jigodii! Si mai au tupeul sa candideze!

 5. Cristina Moldovanu spune

  Și așa vinovații nu s-au mai găsit și au trăit fericiți până la adânci bătrânețe

  1. maria spune

   Ce am vrut sa zic
   A zis domnul Florin
   BRAVO PERFECT SPUS

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate