Cinematograful Dacia a înviat. Coadă la bilete și sala plină

9

La Cinematograf Dacia Panoramic azi a fost coadă la bilete până afară, iar sala a fost plină.
În sfârșit avem un cinematograf funcțional la care merg pietrenii ca pe vremuri.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. legio spune

  Acum au unde se duce elevii care chiulesc de la scoala.

 2. gelu antigelu spune

  Foarte frumos ce se intampla la Piatra NEAMT. Dar…..daca s-ar rezolva si sistemul de sunet sa nu mai paraie din toate incheieturile si daca s-ar organiza mai bine sistemul de hranire al celor care vizualizeaza filme ar fi ideal. Am fost duminica la Star Wars si pe langa sunet 7.1 aveam FASHAIALA DE PUNGI DE MANCARE 100.1! Parca toata lumea era flamanda si nu rezista fara mancare 2 ore pentru un film. Era un vacarm de rontzaiala! Plus mirosul ingrozitor de pufuleti, pufarine, chipsuri etc. Ar trebui o pauza de masa sanatoasa inaintea filmului, papa toata lumea scovergile si apoi vedem civilizat un film 3D la Piatra NEAMT. La Bacau se poate. Pietrenii rezista la Bacau fara papica! Mergi civilizat la KFC, bagi o shaorma si apoi vezi filmu’ in liniste! Vizionare placuta tuturor si pofta de crontzobeala cat mai redusa!!!

  1. Costin spune

   O sa se interzica intrarea fara o punga de chipsuri in mana. O sa vedeti.

 3. Vali Vali spune

  Bun,si ce film au vazut oamenii aia acolo de s-au imbulzit?

 4. gianina spune

  Sursa ziarpiatraneamt pentru fotografii. Nu cred ca ai stat pe rândul p, loc 5,6 si 7.

  ADMIN: Sursa pagina Cinematograf Dacia Panoramic …link preluat de la Gianina Amalia Buftea.

 5. MARCEL spune

  DAR OARE Nu era mai bine ca aceasta INvestitie care sa Realizat acum o saptamana sa se fi facut mai Demult , INvestitia cat a ajuns ne poate spune Dl V Purice ,care pana ASTAZI 13 03 2016 a trecut in calitatea sa de director ,prin toate Fazele si Incercarile Economiei de Piata : filme la video in sala mica , mag de haine Sh , bar , inchirieri ptr evenimente partide Politice , campania lui BASE si Tariceanu cand au venit la P Nt , pana AZI cand CInematograful a ajuns la menirea lui Reala ,ptr ce a fost Construit !

 6. Constantin Toma spune

  Am vazut filmuleț cu cinema Dacia pe HBO si am rămas impresionat de acest OM cu „O” mare care s-a luptat s-a facă ceva pentru pietreni !RESPECT!

 7. Carla herciu spune

  Felicitari celor care si-au pus sufletul si au muncit in continuare chiar daca totul parea pierdut. Datorita lor o mica dar importanta parte din oras a prins viata. Multumim !

 8. Petru Florin spune

  Daca mai erau locuri mai intrau

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate