Ai parcat ca un cal! O nouă campanie civică la Piatra-Neamț

3

ai-parcat-ca-un-cal

Mai mulți pietreni ne-au trimis în decursul timpului tot cal-parcatfelul de poze cu mașini parcate neregulamentar, poze pe care nu am putut să le publicăm deoarece doar cine nu are carnet de conducere sau nu are ce conduce poate spune că nu a parcat niciodată ca un bou.
Interesant este că de la o vreme încoace am început să primim poze cu cai parcați desigur neregulamentar în Piatra Neamț, ceea ce ni se pare într-adevăr interesant, motiv pentru care propunem demararea campaniei ”Ai parcat ca un cal”, campanie la care primim și poze cu ”mașini care au fost legate de stâlpi”.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. legio spune

    Pai au luat exemplu de la Costache Lupu ,in P N circula carutele discriminatilor pe unde ,,vrea muschii lor ” fara sa-i intrebe nimeni nimic.

  2. Ciprian Balan spune

    Asta-i de rasă !

  3. MARCEL spune

    CE poti spune ! in prima poza cea din deschiderea articolului ,POATE ? stapanul cabalinei sa dus 3 pasi pana la mag ACO sa ia un sampon ,deodorant sa spele ,parfumeze calu ,in a 2a e lasat langa mag Stefan Auto si ASTRA asigurari ,acum ori sa dus sa faca asigurare la Atelaj , ASTRA acum putand sa se ocupe cu Brio de asig de genu Ori a intrat la piese ptr a Achizitiona O vesta reflectorizanta , un kit VESTA ptr Covardoaica .sau chinga ptr fixarea Fierului Vechi ,dupa cal e al unuia de umbla si striga prin Cetate ca FIER vechi Cumparam !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate