Ionel Arsene, primele reacții la adresa atacului PNL împotriva Emiliei Arcan

10

Într-o conferință de presă din cursul dimineții de duminică, 13 martie, PNL Neamț a solicitat public demisia Emiliei Arcan din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț și a atacat „politica discreționară a PSD”. La scurt timp a apărut și replica președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, care contestă atitudinea PNL și consideră că la nivelul conducerii Consiliului Județean Neamț criza apei a fost gestionată corect.

„Prin felul în care au tratat criza alimentării cu apă din Piatra-Neamț‬, politicienii de strânsură de la PNL Neamț și primarul de carton Dragoș ‪Chitic‬ au demonstrat, încă o dată, că nu sunt în stare decât să exploateze electoral suferința nemțenilor.

Dacă ești primar și cetățenii care îți plătesc salariul suferă din cauza lipsei de apă, te apuci să cauți soluții pentru a remedia problema sau pentru a ajuta. În loc să facă asta, Chitic, făcut primar la apelul bocancilor, a găsit de cuviință să stea cu mâinile în sân și să arunce cu noroi. Atât a învățat, atât știe să facă. Idem colegii lui de la ‪PNL‬, ‪‎Cozmanciuc‬, parașutat de la Iași și Țapu Nazare, notoriu băgător de seamă când e vorba de momente importante pentru nemțeni în care este nevoie de solidaritate și colaborare pentru a găsi cele mai bune soluții.

Emilia ‪‎Arcan‬, președintele CJ Neamț, a procedat corect în acestă criză a apei. A dat mai întâi posibilitatea instituției implicate, Apa Serv, să rezolve problearsenema alimentării cu apă. Atunci când aceasta s-a dovedit ineficientă, a trecut la măsuri și a cerut demisia celor responsabili, fapt care s-a și produs. Asta înseamnă să-ți faci treaba corect și în interesul nemțenilor. Ceva ce acei manechini vorbitori de la PNL si primarul lor nu vor înțelege prea curând. Ei știu doar să se autoadmire în conferințe de presă, în care cer pompos demisii fără măcar să știe de ce. Îmi este jenă de lipsa lor de bun simț față de nemțeni. Îi întreb, oare nu le e rușine sau oarecare jenă să mintă și să manipuleze în felul în care o fac?

Stimați liberali de la Neamț, sunteți o rușine! Contribuția voastră la binele public este doar ciorovăiala de precupețe. Nu ați aflat până acum ce înseamnă responsabilitatea în fața cetățenilor și solidaritatea și nu veți afla prea curând, pentru că nu aveți calitatea umană necesară.”, a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. legio spune

  Apaserv a fost tot timpul ca firma a primariei, primaria P N a platit din fondurile ei de-a lungul timpului tot ce inseamna aductiuni ,conducte de distributie. PDSR a forrtat trecerea acesteia la CJ si a pacalit populatia judetului sa-i voteze . Au crezut acesti PSD-sti ca aceasta institutie va functiona la nesfarsit fara a face investitii si fara sa-i intereseze nimic. Acum cand a inceput sa puta treaba acesti neocomunisti au inceput sa arunce cu rahat in primaria localitatii. L-au intrebat pe omul lor, comunistul cu vechi stadii numit Pacala , care este situatia tehnica a lui Apaserv? Primaria nu are absolut nici o vina in acesta situatie. PSD-ul din CJ judetean ar trebui sa-si dea demisia de onoare dar de unde onoare la aceste jagardele? A fost o situatie deosebita dar ce s-ar fi intamplat altceva mult mai grav ,cine ar fi gestionat acea situatie ? Vine acesti neica-nimeni Arsene si Arcan sa gestioneze o situatie de criza? hai sa fim seriosi . Cer ca persoana DEMISIA IMEDIATA a presedintelui CJ ,prefectului si a toata conducerea Apaserv.

 2. Nasu Postasu spune

  Vaiiiiiiiiiiii, ce ataC DE ABJECTIVITATE SUBLIMINALA! Le-o stricat petrecerea!

 3. Maria Gheorghe spune

  Politicieni de tot rasul.

 4. Elena Si Constantin Costan spune

  PSD-ul sa-si dea foc sa nu mai existe !!!

  1. legio spune

   Bine spus si greu de facut ,la felul cum gandeste pulimea din Neamt. Cum gandesc de 26 de ani ,asa traiesc, asta-i votul ptr o sacosa cu o punga de malai si una de zahar .

 5. Dimitrie Morariu spune

  Toti au procedat corect: Primaria , CJ, APASERV. Pietrenii sunt singurii vinovati; chiar nu se poate sta fara apa 4-5 zile?! E foarte trist ca in mijlocul unei probleme atat de grave ,nu doar prin ceea ce s-a intamplat acum ci prin faptul ca vor urma si alte astfel de accidente datorate vechimii instalatiilor, ei , conducatorii , se ocupa doar de capitalul electoral nu si de cetateni. Rusine

  1. Lolita spune

   Rusine sa-ti fie tie cind platesti pentru apa si nu o ai. Deci cind banii se fura si conductele sint vechi eu trebuie sa rezist ?

  2. Ion Românu' spune

   Taaaare mai sunteți voi fete mari, astia din PSD…!!! În mintea voastră de cretă, Chitic trebuia sa se așeze la masa de lucru, sa pună mâna pe compas şi rigla şi să dea soluția tehnica inginerilor de la Apa Serv? În toată lumea asta, chiar şi pe Marte, conductele vechi se sparg din când în când. Sunt legi ale fizicii şi chimiei. Presiune şi corodare. Înapoi la scoală cu voi, licentiatilor la apelul bocancilor!

  3. Ion Românu' spune

   PSD ul arata către PNL. PNL ul bate obrazul PSD. Şi rețeaua-i veche. Şi toti au guvernat. Banc sec.

   1. Lolita spune

    Apoi cin’ ti-o zis ca-s fata mare acu’ la apus ?
    Treaba mea-i co-rodata da-i inca functionala nu ca „teava” ta de apa infundata !!!
    Nici cu arcan-u nu ti-o mai faci fonctionala tataie, esti gata, te rog frumos DEMISIA de-ndata !

    Ce sa mai vorbim cind in sedinte ne balacarim !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate