Conferință de presă PNL Neamț: Atac la Emilia Arcan

5

În cursul dimineții de duminică, 13 martie, a avut loc o conferință de presă PNL Neamț prezidată de senatorul Eugen Țapu Nazare și președintele organizației, Mugur Cozmanciuc. Tema conferinței de presă a fost legată de problema apei și de reclamațiile aduse de PNL Neamț la adresa conducerii Consiliului Județean Neamț care, din punctul de vedere al organizației liberale, nu a gestionat corespunzător criza apei din municipiul Piatra-Neamț din cursul acestei săptămâni. Zeci de mii de pietreni au fost privați de furnizarea cu apă potabilă timp de aproape 4 zile în urma unei avarii la rețeaua magistrală de alimentare cu apă de pe Strada Petru Movilă. Lucrarea de la Apa Serv a fost anevoioasă, iar autoritățile locale au fost, per ansamblu, cam absente din peisaj.

Liderii PNL Neamț au solicitat în mod public demisia președintelui Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, argumentând că Apa Serv este o companie la care acționar este CJ Neamț și că administrația locală nu a luat măsuri eficiente pentru a diminua disconfortul populației private de apă potabilă. PNL Neamț a mai menționat că lipsa de implicare a conducerii CJ Neamț în problema apei se datorează unor preocupări intensive pe alte interese cu iz politic, precum demiterea managerului Spitalului Județean de Urgență Neamț, dar fără măsuri concrete în îmbunătățirea sistemului public de sănătate, sau „politica discreționară a PSD, disprețuitoare pentru cetățeni”.

În acest sens, liderii PNL Neamț au făcut un apel către prefect sau către consilierii județeni pentru a realiza un proiect de hotărâre care să vizeze demiterea președintelui Consiliului Județean Neamț. De asemenea, PNL Neamț solicită instituțiilor care au ca atribuție monitorizarea crizei apei din Piatra-Neamț (spre exemplu: OPC, DSV, DSP etc.) să fie obiective, imparțiale și să analizeze cauzele producerii acestei situații fără precedent care a paralizat zile bune desfășurarea firească a activităților cotidiene din municipiu.

M. I.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Mihaela spune

  Sunteti penibili,domnilor!Prezentati o solutie pt.rezolvarea problemei apei potabile si incetati sa va mai acoperiti de demisiile altora!Am vazut de ce sunteti in stare!Halal!

 2. Lolita spune

  Rog toti cititorii:

  STOP VOT

  Acuma s-anteles ca nu mai merita sa votati pe niciunul din partide si oricine vine ????

 3. Katy Florescu spune

  da mai faceti ceva si pt oras fratilor ca noi va platim nu doar gogosi gogosi ca ne-am cam saturat

 4. Maria Alistar spune

  Vrem apa potabila ,nu mil si politica .

 5. MARCEL spune

  FORMIDABIL , Domle cum se REGASESC Unii , dupa ce au fost ,au candidat din partea altor partide ,ma uit la tanarul cu camasa alba de langa doamna cu ochelari ,parca era pe la Conservatori cu cva timp in urma ! UITE cum se schimba optiunile Unora .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate