Vasile Visan secretarul Primariei Piatra Neamt se pregateste de pensionare

3

Vasile Visan secretarul Primariei Piatra Neamt se pregateste de pensionare.
Unul dintre cele mai controversate personaje din Primaria Piatra Neamt , secretarul Visan , omul pe care toti primarii de pana acum au promis ca il dau afara de cum sunt votati , dar au reevaluat imediat situatia , se pregateste sa iasa la pensie dupa o cariera lunga, fiind in aceast post de pe vremea lui Buratino .
Considerat eminenta cenusie a tuturor manevrelor facute in primaria Piatra Neamt, pensionarea domnului Visan va fi de natura sa creeze foarte multe probleme celor din primarie obisnuiti pana acum ca domnul secretar sa gaseasca modalitatea de a imbraca in haine legale toate nebuniile facute de ei, iar fara aportul lui sigur se vor comite foarte multe greseli si incalcari ale legislatiei pe viitor .
Daca o luam pe cealata parte, acesta pensionare va fi o lovitura data smecheriilor si poate , speram , o reducere a cheltuirii banilor inutil dar legal .
Oricum anticipam ca indiferent de cine va veni in locul dumnealui nu va reusi sa se ridice nici la jumatate din valoarea sa, deoarece am urmarit indeaproape nenumaratele cheltuieli inutile facute de primaria Piatra Neamt si absolut tot ce trecuse prin mana domnului Visan erau facute ca la carte . Daca astfel de oameni si-ar fi canalizat stiinta si priceperea in directii pozitive, Romania ar fi fost inainte cu 100 de ani .
Noi uram pensie usoara domnului Visan Vasile pe care l-am apreciat totdeauna pentru calitatile profesionale de exceptie dar nu si pentru scopurile in care au fost folosite .
Sau poate domnul Visan va deveni un consilier personal al cuiva, pentru ca utilitatea dumnealui este mai mult decat evidenta si ar fi o greseala din partea conducerii primariei sa se lipseasca definitiv de experienta sa.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. terente spune

    extraordinar cel mai celebru consilier juridic de la savinesti pripasit in interes de serviciu la primaria p. neamt este gata de decolare.NU DOMNULE VISAN SENSUL NU E CATRE O PENSIE LINISTITA CI O JUDECATA DREAPTA SI ACHITARE DATORIEI CELOR CE I-AI PROSTIT 20 DE ANI

  2. popa gheorghe adrian spune

    Felicitari domnule Roca. Dvs. ati spus cele de mai sus cu m ult curaj. Tot respectul pentru oameni ca dvs. care – spun lucrurilor pe nume. Fiecare popor are ce merita. Fiecare conducator reprezinta oglinda celor care l-au ales. Cum e la noi Piatra Neamt si Pinalty.

  3. Florin Constantin Roca spune

    Ultimul securist-comunist care a supravietuit inca 22 ani in neocomunism,democratie si dictatura-colaborare-interlopi la Piatra-Neamt.Bineinteles ca nu este un personaj slab pregatit ca altfel nu era racolat de securitate,mai ales ca are alt frate renumit pentru actele parafate controversat din caliatea de Notar,lasand pe drumuri o parte dintre Pietrenii fara minime cunostinte juridice,a avut cu cine se consulta.Speram sa raspunda mai devreme sau mai tarziu pentru ingineriile financiare parafate de securistul Visan si sunt destule mai ales acoperirea hotiilor si prostiilor altor vechi comunisti care au avut functii importante sau care inca mai sunt in Primarie.Acest personaj face parte din sistemul ticalosit care ne-a tinut pe loc peste 22 ani,pentruca in Romania Sistemul trebuie reformat,adica schimbat iar astfel de personaje nu au ce cauta la Primarie.Trebuie sa sesizati ca suntem condusi de securitate inca,care si-a infiltrat oamenii in politica prin diferite partide si va enumar doar cativa-Basescu,Melescanu,Pinalti,Visan,Marcuteanu,Bostan,Catrinoiu,Arnautu .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate