Casa de productie PPN in regia lui Gheorghe Stefan prezinta „Pomana de 50.000 euroi ” partea a doua

0

Nici nu vrem sa mai comentam despre acest „Congres de turism rural” intr-un judet cu ocupare 10% pe pensiuni si mai ales nu mai are sens sa discutam foarte multe  despre ANTREC,  incasatorul pomenei de 50.000 de euro, dar ne amintim cum in 2010 cand la fel ca acum voiau bani si i-am prins ca isi falsificasera numarul de vizitatori pe site ca sa para ca sunt o chestie importanta in dinamica turismului nemtean. De mai multe ne vom lamuri cu totii la conferinta de presa ce o va tine ANTREC inainte de eveniment pentru ca la CJ nu au venit sa isi sustina cererea de finantare .
Noi opinam ca este o mare greseala din partea domnului Gheorghe Stefan si din partea consilierilor locali sa dea banii inainte ca ANTREC sa faca o conferinta de presa si sa expuna ce au facut ei pana acum pentru turismul nemtean si nu in ultimul rand sa raspunda la intrebari .


Noi atragem atentia asupra unui singur aspect care spune absolut totul despre ANTREC . ANTREC este infintata in 1994 si are teoretic foarte multi membri si daca citesti cate fac ei zici ca se ocupa cel putin de turism planetar dar in realitate saracii au o medie de 200 de vizitatori / zi pe site  ceea ce reprezinta un numar jenant si exagerat de mic fata de pretentiile lor sau mai corect spus au mai putini vizitatori decat un blogger mediu din Piatra Neamt . ( E posibil ca acest articol sa le creasca numarul de vizitatori ) . Oricum este ridicol sa zici ca organizezi in curand un congres de turism european si sa ai o medie de 200 de oameni interesati de eveniment care sa intre pe site-ul organizatorului . Opinam ca va fi un fel de bairam intre grofii ce graviteaza in jurul cuvantului ANTREC si omologii lor europeni iar dupa plecarea lor , turismul nemtean va ramane in acelasi stadiu .
Dar dincolo de toate ANTREC-urile , si pomenile de zeci de mii de euro suntem oripilati de prezenta domnului fost consilier local Baciu A. sub forma de voluntar in comitetul de organizare al evenimentului , un voluntariat atat de penibil incat evenimentul da bani la o revista de turism unde fostul consilier este un fel de agent publicitar pe Neamt .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate