Casa de productie PPN in regia lui Gheorghe Stefan prezinta „Pomana de 1.837.140.000 gologani” partea intai

5

Primaria Piatra Neamt care plateste lunar aproximativ 16 miliarde dobanzi si rate s-a gandit sa se apuce, la urmatoarea sedinta de CL , de impartit bani in stanga si in dreapta . Din lista de mai jos in afara de evenimentul organizat de Colegiul Medicilor nu vad nimic spectaculos care sa contribuie in bine la ridicarea nivelului de trai al pietrenilor .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. claudiu botez spune

  XXXX ala cum spui tu cris rumega langa stapan.oare ce alta utilitate mai are el in cireada?

 2. cris99 spune

  Daca sunteti atenti la inregistrare, cei din USL au votat impotriva acestor pomeni, insa gasca lui pinalti e mai tare ca na, are in componenta si doua maimute de la PP DD, care trag la cantar.Plus ca mortul ala viu de la UNPR n-a auzit mesajul de la Bucuresti sa-si mute osemintele in partea ailalta a salii.
  Alo, dom’Dumitrasa, s-aude? Ce dragoste nebuna te tine oare alaturi de interlopii lui Pinalti?

 3. popa gheorghe adrian spune

  @terente
  Oare in banii astia are loc si domnul profesor de tenis Iftimie? Ca doar tre sa mearga si „tatal” copilului…

 4. terente spune

  vai ce punctual e stefan .pentru serviciile aduse biroului electoral municipal nr.1 in calitate de presedinte doamna judecator baciu valentina de la tribunalul neamt a cersit niste bani ca fiul sau baciu iustin sa mearga la competitii afara.noroc ca unii mai stiau de acest lucru si s-a taiat suma propusa.ce s-a aprobat nui ajunge lui valentina pentru o rochie.RUSINE DOMNULE PRIMAR

 5. popa gheorghe adrian spune

  dupa cum se vede, Ouatu a cerut cel mai mult si a primit totul. MI-E GREATA DE PIATRA NEAMT!! DE ROMANIA!!! de-ar ajunge in IAD TOTI politicienii din Piatra Neamt si din ROMANIA!!! AMIN!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate