Doliu in comuna Doljesti. Primarul Gheorghe Cojocaru s-a stins din viata

10

Primarul comunei Doljesti, domnul Gheorghe Cojocaru, a incetat din viata. Domnia sa a detinut functia de primar al comunei Doljesti inca din anul 1992.
Pe aceasta cale adresam condoleante familiei si apropiatilor.
Dumnezeul sa il odihneasca!

Prin intermediul redactiei, organizatia PSD Roman condusa de domnul Vacaru Leonard transmite sincere condoleante familiei regretatului Gheorghe Cojocaru.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. marius amma buhonca spune

  pacat de primarul localitati Doljesti 🙁 pt mine a fost un om de nota de 10 ma ajutat tot timpu cand am avut nevoie de ceva 🙁 dumnezeu sal ierte si sa aiba pamantul usor 🙁 ori cum primar ca dansu no sa mai avem in veci a murit el a murit si comunitatea doljesti 🙁

 2. Daniel spune

  sincere condoleante!

 3. PSD RAUCESTI spune

  SINCERE CONDOLEANTE LOCUITORILOR COMUNEI DOLJESTI DIN PARTEA PSD RAUCESTI.ATI PIERDUT UN OM CU ADEVARAT PENTRU OAMENI.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

 4. Paul spune

  Sincere condoliante mamei, familiei, rudelor si nepotilor domnului primar. Un om care a incercat mereu sa faca tot posibilul sa fie bine pentru cei din jurul lui. Dumnezeu sa-l aiba in paza sa, asa cum el a purtat cuvantul Domnului lui oriunde el a fost. Regrete eterne. Ciao Gigi.

 5. Cornel Balan spune

  Este o durere foarte mare pentru mine, cee care ii sint ruda! A ascuns mereu boala de care suferea inca de tinar. Mereu spunea ca mai are ceva de facut pentru comuna si apoi se va ocupa si de el.Pentru mine , a fost ca si un frate pe il voi pastra in memorie ca un om care s-a ingrijit de cei din jurul sau, mai deloc de el!
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace, GIGI!

 6. Liliana Pavel spune

  Dumnezeu sa il odihneasca in pace!Condoleante familiei indoliate!

 7. Stanislav Kaniak spune

  Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei dlui primar.

 8. COJOCARU IOAN buhonca spune

  condoleante familiei domnului primar COJOCARU GHEORGHE.A FOST UN PRIMAR CARE VA RAMANE CRED IN INIMA MULTOR CONSATENI.DUMNEZEU SAL IERTE

 9. COJOCARU IOAN spune

  CONDOLEANTE FAMILIEI DOMNULUI PRIMAR SI DUMNEZEU SA-L IERTE.A FOST UN PRIMAR CARE NIMENI NU VA REUSI SAI IA VREODATA LOCUL.

 10. GEMA TAMAS spune

  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI REGRETATULUI PRIMAR COJOCARU GHEORGHE. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate