Văleleu! Primarul vrea să mâzgălească telegondolele

2

Primarul de la Piatra-Neamț a terminat tot ce avea de făcut și probabil într-o dimineața la 3, când se trezește el, înainte de a i se încărca sistemul de operare s-a gândit că ar fi bine să se pună reclame pe telegondole.

Noi înțelegem zbaterea domnului primar în a face rentabilă telegondola care duce spre nicăieri și cară aerul din oraș pe munte, dar dacă soluția găsită de el este să mâzgălească telegondolele cu reclame îi recomandăm să nu se mai gândească la nimic când se trezește dimineață că cine știe ce idee îi mai vine.

Pentru randamentizarea telegondolei sau a altor lucruri ce aparțin municipalității, primul pas pe care trebuie să îl facă primarul ar fi să nu mai angajeze la primărie numai rude, prieteni și oameni de pe la partid. Să încerce măcar cu 1-2 profesioniști care să îl consilieze pe bune.

Telegondola din Piatra-Neamț poate deveni eficientă foarte repede și cu o cheltuială minimă. Ideea nu este a noastră, ci a celor din alte țări unde s-a găsit o metodă ingenioasă de atragere a turiștilor spre telegondole. Dacă s-ar aplica la Piatra-Neamț cu siguranță telegondola ar deveni un punct de atracție turistică de nivel național.

Ar trebui schimbate doar podelele actuale ale telegondolelor cu unele transparente. Așa au făcut și alții și succesul a fost imediat. Așa trebuie să facem și noi. Nu e nevoie să reinventăm roata la Piatra-Neamț, ci doar să aplicăm modelele de succes aplicate de alții.

Iosub Robert

PS: În 2017 când se ajunsese la fundul sacului și nu mai aveau bani, cei care administrează telegondola au mai pus reclame pe telegondole, au făcut ceva bani dar s-au dovedit a fi insuficienți pentru a ieși din gaura financiară. Deci istoria a dovedit deja că nu asta este soluția salvatoare. (click aici pentru articol)


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. george spune

    bravo pentru idee, este supeeeerrrr !!!

  2. Vizitiu Aurica spune

    Nu credeti ca ar trebui amenajat platoul de pe Cozla?Oamenii trebuie sa aiba motiv sa urce pe Cozla!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate