Vadim Tudor la Neamt verde cu schiuri la coborarea din tren asfalt… fluturi

3

Deci Vadim a venit si vai…vadim-la-neamt
Radeam mai de mult de Badea, sef al PRM-istilor nemteni, ca nu stia principalele puncte din platforma program, dar sa il vedeti pe nenea Vadim. A chemat presa la 16.30. La 16.20 a intrebat daca mai are presa vreo intrebare si la 16.25 s-a ridicat si a plecat zicand ca nu sta dupa presa din Neamt. Deci? Intelegeti acum titlul articolului? Vadim sigur… ca e pe aceeasi lungime de unda cu starea sa de spirit.
Pacat de PRM-istii nemteni, caci majoritatea chiar sunt patrioti si cred in acest partid si in ceea ce a reprezentat Vadim.
Presupun ca tribunul a crescut multe omizi in ultima vreme si acum se ocupa cu prins fluturii …
Un om de anvergura lui culturala, o enciclopedie vie, un patriot adevarat, poate chiar unul dintre cei mai culti politicieni romani din ultimii 20 de ani sa ajunga asa? Doamne fereste!

dolinex
3 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    Cred ca toata lumea e de acord ca acest circar ar fi facut un mare bine poporului daca ar fi lasat un om intreg la minte sa conduca singurul partid de stínga din tara.

  2. cititor spune

    Toata „vizita” glorioasa, este ilustrata de primirea facuta.Penultima vizita facuta ,intimpinarea cu paine si sare,nenumarate buchete cu flori,intilnirea cu simpatizantiii -cca 500-,intilnirea de la DURAU,cate si mai cate lucruri frumoase,au trezit nostalgii.Oare chiar C.T. nu realizeaza ca nu este dorit in jud.Neamt?De fapt,se intampla ceva tare ciudat , 100% este creatia Gigi Stefan aceasta filiala.Daca sapati putin, se descopera, ca cel care a „asigurat” logistic vizita, este Gigi.BRAVO GIGI,FARA NICI O RETINERE,daca ramanea in PNL,GARANTAT ma inscriiam in PNL,pt. ca in fond GIGI ESTE UN SUFLETIST.Revenind la C.T. ar fi trebuit sa ii solicite d-lui Badea o intilnire ,sa-i ceara scuze,sa reuneasca toate fortele nationale,asa ar fi fost normal.Pacat mare pacat.Ca de obicei, sunteti impartial si pt.acest lucru va felicit.

  3. Bătăgan Marius spune

    Corneliu Vadim Tudor, de mult nu mai ştie pe ce lume trăieşte. A fost o vreme când oameni de bună credintă îl mai coordonau, dar acum nu mai are cine. PRM – ul are nevoie de un conducător adevărat, de un patriot, de un luptător loial pentru Patrie şi Poporul Român. Urgent trebuie înlocuit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate