Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 24 august 2019
  • :
  • :

Expoziţie de pictură Constantin Filimon

Expoziţie de pictură Constantin Filimon, din colecţia dr. Victor Kirileanu, la Biblioteca Judeţeană GT Kirileanu. Vernisajul joi, 8 mai, ora 16.00.
Va avea loc vizionarea filmului despre autor realizat de Ioan Clopoţel.
Un comentariu la “Expoziţie de pictură Constantin Filimon

  1. Gogu Petrescu

    Ioan Rosca are expozitie personala la Casa Pensionarului (de la „Dioda”, spre Piata Mare, paralel cu Cuiejdiul), pana la sfarsitul lunii. Veti spune ca nu e ceva iesit din comun. Numai ca, aveti ocazia sa vedeti lucrari ale artistului cu trei locuri 1 pe tara (Laureat al Concursului National de Pictura – etapa republicana: 1985,1987, 1988) si un loc 2 (1983), dar si cu tehnica „in cutit” adusa la perfectiune, incat nu se cunoaste un alt artist sa ajunga in acest stil pana „la milimetru patrat”. Ca sa nu mai vorbim de efectele tridimensionale create de pictura in relief, cu elementele sale cunoscute (causele, planuri inclinate, spic de grau etc). Apoi, combinatia culorilor, privita la diferite distante si sub anumite unghiuri…

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *