USR PLUS a mințit cu transparența la Piatra Neamț

1

Țineți minte toate promisiunile electorale cu transparența achizițiilor publice, a angajărilor și a tot ce se face pe la primăria Piatra-Neamț și pe la structurile/societățile subordonate?

Ei bine, nu doar că au încălcat promisiunile electorale, dar după alegeri au făcut chiar și reguli prin hotărâri de consiliu local despre ce date să se facă publice la primărie și structurile subordonate, iar acum băieții de la PNL și USR PLUS își încalcă propriile promisiuni și propriile HCL-uri.

Au făcut un așa de mare circ cei de la USR PLUS cu această transparență, încât la un moment dat băteau câmpii că vor pune la dispoziția populației informații greu de gestionat în format electronic, lucru care desigur că nu s-a întâmplat, dovedind că a fost doar un circ și decizii luate de oameni incompetenți, dar avizi de a-și face imagine.

Hotărârea data de primăria Piatra-Neamț la începutul acestui an pentru ”Transparența instituțională” la inițiativa USR PLUS se dovedește acum că a fost doar circ politic. Se pare că PNL și USR PLUS și-au dorit transparență până ce au ajuns la cașcaval. După ce au dat de gustul cașcavalului le-a pierit cheful de transparență.

1 Comentariu
  1. Citizen spune

    Msl, mnl, msd, etc… Fix aceeași mizerie! Ființe cu caractere infecte, în niciun caz oameni, care se luptă doar la ciolan și pile! Sincer, ar trebui mutați toți în Congo, sa nu mai auzim de politicienii ăștia și aghiotantii lor din ro! Niște gunoaie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate