USR Piatra-Neamț – început de campanie electorală ”plagiată” și necalificată

3

USR Piatra-Neamț dezamăgește profund, începând campania electorală cu o temă plagiată de la colegii lor din țară. Mai mult de atât, tema e și foarte întârziată la USR Neamț, deoarece cei de la USR Cluj au terminat-o de anul trecut din vară. Ne referim la tema locurilor de joacă de care zice USR-ul ca sunt un pericol public la noi la Neamț.

În lipsă de inspirație, cei de la USR Piatra-Neamț au început să umble pe la locurile de joacă și să caute probleme pentru le face publice și a influența emoțional părinții care să fie revoltați pe municipalitate. Așa cred USR-iștii că vor câștiga voturi.
Iată și pozele făcute de USR-iștii pietreni:

Este de necontestat ce se vede în aceste poze, dar parcă arată mai bine decât cele de la făcute de USR-urile din alte județe, cum ar fi, de exemplu, Clujul, în pozele de mai jos:

Așadar, vorbim de o temă de campanie plagiată de la alte organizații USR și întârziată la USR Neamț, deoarece colegii lor din țară au făcut gargară pe subiectul locuri de joacă încă de anul trecut.

Nu vrem nici pe departe să minimalizăm pericolul real al locurilor de joacă defecte. Nu despre asta vorbim. Aici e vorba de USR și de faptul că ne așteptam cu toții să vedem teme de campanie inteligente din partea lor. Asta cu făcut gargară la locurile de joacă e expirată, plagiată și poate să o facă orice om din Piatra-Neamț, nu e pentru politicieni vizionari, ci pentru politicieni necalificați. Aveam așteptări mai calificate politic de la USR.

Toți cei care se uită cu speranță spre USR așteaptă de la acest partid ceva ce nu sunt în stare să facă restul politicienilor. Simpatizanții USR așteaptă să afle despre mafia colectării gunoaielor, despre mafia imobiliară, despre mafia lemnului din Neamț, despre cum a avut primăria după revoluție toate terenurile și spațiile comerciale și acum nu mai are nimic. Simpatizanții USR așteaptă de la aceștia să arate cu degetul spre cei care au distrus și furat tot județul. Simpatizanții USR au așteptări serioase și revoluționare de la USR și USR-ul le arată tobogane și leagăne defecte.

Orașul Piatra-Neamț e căpușat de interlopi, securiștii lucrează în interesul politicienilor, oamenii mor cu zile prin spitale, copiilor li se vând droguri zilnic, bătrânii singuri mor prin case, prostituția înflorește, totul se duce de râpă și noul partid în care mulți pietreni își puseseră speranța face poze la tobogane și leagăne. Asta e partidul de la care pietrenii așteptau chestii inteligente? S-a transformat partidul USR în partidul OPC.? Păcat.

Iosub Robert

PS: Dacă USR Neamț este în pană de idei să ne sune că le sugerăm noi teme serioase de care celelalte partide nu se pot ocupa.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Gradinaru Neculai spune

    Aceștia, habar nu au de nimic ! Întrebații dacă au citit Constituția României ? Întrebații de orice lege vreți și vă convingeți !

  2. Stefan spune

    Macar au inceput de undeva…Din pacate, nu au aflat inca de blatul PNL(PDL)-PSD!

  3. Natalia Olaru spune

    USR trebuie să facă ca nu au facut toti primarii în ultimii 30 de ani ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate