Un vicepreședinte PNL explică foarte corect problema prețului apei la Neamț

4

Liberalii nemțeni spun că PSD vrea să mărească prețul apei. PSD nu prea se descurcă la explicat, așa că am ales să vă arătăm părerea unui liberal din conducerea națională a PNL, domnul Sebastian Burduja, absolvent de Stanford și Harvard, deci un om cu multă școală, care știe ce spune și spune că NU SE POATE să evoluam fără să creștem prețul apei. ”E momentul să depășim manipulările și minciunile care ni se vând de 26 de ani.” ”Când ai operatorul din Neamț care trebuie să facă anumite investiții nu ai cum să și scazi prețul la apă, să ai și apă și canal și să te și descurci ca operator regional. Ei trebuie să funcționeze. Trebuie să înțelegem asta cu toții.”

Este puțin ciudat faptul că liberalii nemțeni contrazic ce spunea acum câțiva ani un absolvent de Stanford și Harvard care a ajuns vicepreședinte al PNL România, mai ales că omul chiar are dreptate în ceea ce spune.

Cititorii noștri știu foarte bine că se va mări prețul la apă și de ce se mărește prețul la apă periodic. Pentru cei care nu știu (clic aici) sau (clic aici) sau (clic aici).

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Varga Szandor Andrasz spune

  Cheltuieli saupradimensionate cu salariile ? De asta scot cate 4 posturi lunar la concurs si nu vine nici dracul ?
  Or fi la TESA, ca la palmasi sunt sub ale vanzatoarelor de banane din piata mare !
  Cu toata stima si dragostea pentru ele .Au ramas cam un sfert din oameni in toate echipele care fac munca de teren .In vreme ce retelele s-au dublat sau mai mult au aparut retele noi !

  1. Stefan spune

   Domnule Varga, cheltuielile cu salariile reprezinta 44% din totalul cheltuielilor societatii!Sunt patru directori si vreo 20 de servicii si departamente.Poate se simte lipsa echipelor de teren, dar birourile sunt burdusite de pile , neamuri si amante!APA -Serv are 535 salariati si o cheltuiala medie de cca 4500 lei lunar/salariat!Oare nu s-ar putea face aceeasi treaba cu 200 de angajati, mai ales ca cele mai multe lucrari sunt externalizate?Eu cred ca da!Cititi organigrama societatii si o sa va cruciti cate servicii sunt in subordinea directorilor comercial si economic…Cat despre retelele noi, ce nevoie au de intretinere , daca sunt noi?!!!

 2. Stefan spune

  Stimati domni, investitia nu se recupereaza pe seama clientilor, decat in cazul monopolurilor , asa cum este Apa Serv!Clientii nu au cerut aceste investii care, cel putin pentru Piatra Neamt, nici nu erau necesare!Ca sa stie pietrenii ,ei platesc in principal zecile de kilometri de conducte de canalizare de prin judet la care nu se branseaza nimeni.Daca investitia s-ar fi facut, de exemplu, pentru inlocuirea conductelor vechi, nu ar fi fost nevoie de marirea pretului, fiindca investitia s-ar fi acoperit din reducerea pierderilor cu apa si energia.Ca sa nu mai vorbim de cheltuielile de personal supradimnesionate!!!Sper sa postati comentariul fiindca, nu-i asa, trebuie diversitate de opinii!

 3. George spune

  Vom bea mai multă bere și vin în loc de apă. :)))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate