Un tir înmatriculat în Neamț a omorât o bătrână în Italia în timp ce aceasta traversa strada

2

Luni, 23 ianuarie, a avut loc un accident tragic în Reggio Emilia, cartierul Rosta Nuova din Italia. În jurul prânzului, pe via Manara, o bătrână de 91 de ani a fost secerată de un tir înmatriculat în județul Neamț, în apropiere de o trecere pentru pietoni. În urma impactului, victima a decedat. Șoferul nu a fost rănit, dar a fost transportat la spital în stare de șoc.

Victima în vârstă de 91 de ani, Silvana Giorgi, profesor de engleză, avea doi copii. Poliția a deschis o anchetă.

Sursa foto: gazetaromaneasca.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Danny spune

    DOAMNE fereste ! D zeu sa o odihneasca , Nu stiu daca e bine spus , ei fiind de alta confesiune . Oricum ce e de retinut ,invatat de la ei , in atare situatie e ca se poate trata cu decenta si dupa trecerea in nefiinta a unei victime din accident , se vede cum au acoperit in spatele vagonului spre masina lor cu panza , folie si dupa cabina autotractorului spre rezervoru de carburant , ptr a nu se vedea sange , oase , creieri , samd , ba in plus vad ca la ei nu e Jenabil ptr carabinier , cel din fata camionului ,sa se intinda pe jos , NU cred ca se uita dupa Bombe , ci facea poze , Ori la Noi nu mai departe de acum 1 luna ,cand a fost accidentul cu victima la Zanesti , Roznov , a stat decedatu pe margine drumului descoperit ,cu o gramada de Specialisti si Martori de moment , ptr ca in instanta Nu mai apar , prin prejurul lui . Dupa la fel , la Noi daca ai un accident Agentul constatator i ti trece pe Autorizatia de reparatie , doar ce se vede la prima vedere , daca e ceva si pe dedesubt , nu se Injoseste sa se aplece ,sa constate ori sa vada , ramane sa te Contrezi tu cu cei de la SC de Asigurari . Ori din privinta asta ,ca tot vor unii si altii O TARA CA N Afara cred ca se Poate lua exemplu de la cei din IT .

  2. Apostol Violeta spune

    Sper ca glumesti! Doamne fereste pe oricine de asa ceva!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate