Răzbunare în stil mafiot în Tazlău

3

tazlauTrei persoane sunt cercetate pentru grave infracţiuni, săvârşite pe raza comunei Tazlău. Din surse oficiale ale poliţiei, acestea sunt anchetate sub acuzaţia de violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe. Prin localitate se discută faptul că cele trei persoane ar fi purtat cagule pentru ca să nu fie recunoscute, au intrat cu forţa în locuinţa unei familii şi au lovit în cap cu un obiect contondent pe o femeie ce se afla în casă. Se bănuieşte faptul că toate acestea s-au întâmplat pe fondul unor neînţelegeri mai vechi dintre victimă şi fostul concubin, aceştia având împreună un copil.

Pe măsură ce ancheta va evolua, vom reveni cu amănunte.

Sursa: ziarroznov.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Danny spune

    E ca într o reclamâ! Prea gulgutan , prea ca la țarâ. Mafioții , care se cred ei , mafioți s au dus peste acea femeie , care unuia dintre ei ia fost concubinâ , ca sâ o râfuie pe ea orî si pe copilu , pe care il aveau se presupune impreunâ?

  2. Plugarel Ion spune

    mafioti adevarati :)) 3 persoane cu cagule ca sa bata o femeie…

  3. Nastasa Marcel Daniel spune

    Vai doamne ce criminali! Daca in Romania mai sunt legile respectate acesti indivizi ar trebui sa infunde puscaria pe viata!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate