Un nou accident în intersecția de la Girov

7

Luni, 19 septembrie, în jurul orei 20:00, a avut loc un nou accident în deja celebra interesecție de la Girov. În timp ce autoturismul marca Dacia (roșu cu alb) se deplasa regulamentar pe direcția Piatra-Neamț – Girov, a fost lovit din lateral de autoturismul gri. Acesta din urmă circula pe direcția Dobreni – Roznov, nu a sesizat că intră într-o intersecție cu un drum cu prioritate și nu a cedat trecerea autoturismului marca Dacia. Nu s-au înregistrat victime, doar daune materiale.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. dihorul spune

  Sa se facă un șanț antitanc pentru cei care circulă pe ruta Dobreni – Roznov.

 2. legio spune

  In aceasta intersectie numai niste neaveniti intre ale circulatiei pot face accidente. Chiar cand se va termina lucrarea (foarte costisitoare ,oare cine papa banii astia)care de altfel este inutila ,accidentele facute de tampiti voe fi la fel de multe.

 3. iordache bogdan spune

  Trebuie semnalizata cu indicatoare luminoase mari ca ambele sensuri de circulatie nu ce au facut cei de la drumuri nationale si cocoase mai mari.

 4. burebista spune

  daca carnetele se dau mai mult pe bani, normal sa se intample accidente. scrie destul de mare STOP mai mult de atata ce sa faca. cei vinovati probabil nu stiu ce semnifica cuvantul” STOP”

 5. Gigi spune

  Am mai spus si repet! Semnalizare corespunzatoare cu indicatoare vizibile pe traseul Roznov Dobreni si invers. Pe acest traseu se circula cu viteza, trec tirurile de nici nu apuci sa le vezi… Si masini de politie in control, pentru prevenire, la vederea masinilor de politie se circula cu viteza mai mica!

  1. Bogdan spune

   Aseara am ajuns acolo dupa cateva minute…pot sa garantez ca nu erau conditii de mers cu mai mult de 70-80 km/h. Iar la aceasta viteza ai timp sa vezi „stopul” si sa mai si opresti.

   1. Gigi spune

    Domnule Bogdan, faptul ca nu erau conditii de mers cu mai mult de 70 – 80 km e un lucru si faptul ca se circula cu viteze de peste 100 km/ora e alt lucru. Personal asteptam sa ma asigur sa fac dreapta din Caciulesti spre Piatra Neamt iar un tir a mers drept inainte, din Caciulesti spre Roznov, fara a face cel mai mic gest pentru a incetini in intersectie. Doar norocul a facut sa nu fie nimeni pe drumul cu prioritate. Alta data o duduie a iesit in acelasi mod in intersectie, din Caciulesti spre Roznov, cu viteza, fara sa opreasca si sa se asigure. Si ea a avut noroc sa nu fie nimeni in momentul ala pe drumul cu prioritate. Dupa cum se vede unii nu au noroc si li se intersecteaza traseele cu niste presupusi soferi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate