PMP-ul face grup de lucru cu deziderate, care va analiza și consulta… etc.

7

PMP, prin vocea unui parlamentar foarte implicat… uneori, a propus crearea unui grup de lucru care sa analizeze activitatea firmelor din subordinea primăriei, pentru ca mai apoi rezultatele să le supună unei consultări publice și să se ia decizii în interesul cetățenilor… ș.a.m.d.

Sincer, nu am înțeles nimic în afară de faptul că cineva a terminat tot ce avea de făcut prin Parlament și face acum grupuri de lucru care să analizeze vraja mării în dosul gării: niște societăți ale primăriei din care s-a furat în draci și care sunt aproape falimentare, una dintre ele fiind administrată până recent, culmea, chiar de actualul șef al PMP Neamț, Laurențiu Dulamă.

Nu înțeleg nici de ce ar mai trebui un grup de lucru atât timp cât din rapoartele Curții de Conturi și din dosarele penale care sunt în cercetare e clar că s-a făcut jaful de pe lume la aceste firme. Dacă cei de la PMP și viceprimarul Gavrilescu nu știu încă ce știu până și copiii din oraș e problema lor, dar dacă se plictisesc le recomandăm să consulte programul de la Cartoon Network (click aici pentru program).

Am mai văzut la ultima conferință de presă a PMP cum Laurențiu Dulamă prezenta, mar-pmpcu noduri în gât, de pe o hârtie scrisă de altcineva, alte deziderate, cum ar fi treaba cu transportul gratuit.

Încă din campanie am sondat opinia publică în legătură cu transportul gratuit și toți au mers pe aceeași idee: ”Dacă vom avea transport gratuit, dracu’ mai dă jos din troleibuze cerșetorii, boschetarii și aurolacii. Vor fi pline autobuzele de păduchi, râie și TBC. Vor sta rromii în troleibuze și microbuze 24 din 24 și nu o să mai poți merge la serviciu sau la școală de răul lor.”

Pietrenii sunt în marea lor parte de acord cu gratuitățile oferite elevilor, pensionarilor sau altor clase sociale, dar nu pentru toată lumea. Cu toate acestea, cei de la PMP ne-au explicat cum vor propune transportul gratuit. Chiar suntem foarte curioși să vedem cum va implementa această idee domnul PMP-ist Laurențiu Dulamă, vicepreședinte al CJ Neamț, pentru că electoral vorbind ideea este absolut nefericită. Dacă zici că oferi transport gratuit pentru toată lumea se supăra cei care vor să călătorească neagresați și nederanjați de rromi, cerșetori și alte elemente antisociale, iar dacă zici că nu oferi transport gratuit pentru rromi cazi în panta cealaltă, cu discriminarea. Ba mai mult, domnul Dulamă zice în conferința de presă de la PMP că vrea transport gratuit și la Consiliul Județean lucrează alături de președintele Ionel Arsene la dezideratul cu diminuarea subvenției. Nu mai înțelege nimeni nimic. Poate ar trebui  ca domnul Dulamă să își citească prin conferințe doar hârtiile scrise de el ca să nu se mai facă de râs.

Dacă aceasta este strategia PMP de a câștiga electorat pentru parlamentare, PSD-ul poate să își rezerve din timp bilete pentru a merge în vacanță pe timpul campaniei. Cred că deja Ionel Arsene și conducerea PSD caută oferte de excursii ca să câștige alegerile din concediu.

Cel puțin la Piatra-Neamț nu mai merge de mult treaba cu ăla a furat, ăla a mâncat bani publici, ăla a fraudat alegeri. Piatra-Neamț e un oraș de oameni care sunt interesați de ce face fiecare, iar competiția o câștigă cel care se înscrie în sintagma „a furat, a furat, dar a și făcut ceva” și când pietrenii spun că un om a făcut ceva nu se referă cu siguranță la vreun grup de lucru…

Nu prea înțelegem cum s-au lăsat așa de ușor de încălecat PMP-ul și Laurențiu Dulamă. Dincolo de penibilul faptului că cineva vine și le spune ca la infantili ce au de spus, ce au de făcut și cu ce trebuie să iasă în față, e păcat de mâna aceea de oameni care chiar voiau să facă ceva prin PMP. Ei cu ideile lor, cu prietenii lor și cum știau ei mai bine, iar acum, după ce au muncit ani de zile, apare nimeni de nicăieri și îi bagă la un regim de reeducare politică.
Așadar, mărul PMP-ului se pare că a început sa aibă gust de altceva …

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. terente revine! spune

  d-le admn.pot comenta si eu?

  ADMIN: Fara injurii si la subiect DA.
  Nici mie nu imi este drag domnul la adresa caruia tot sterg comentarii injurioase dar asta nu inseamna ca voi permite sa fie calomniat…

 2. Laria spune

  P M P
  DULAMA SI GAVRILESCU SINCER NUMI INSPIRA UN GRAM DE ÎNCREDERE,MAI BINE SAR OCUPA DE CRÎŞMELE LOR ÎNCONTINUARE SI SA LASE OAMENI CARE INSPIRA ÎNCREDERE LA SEFIA PARTIDULUI CARE SI ASA E PE CALE DE DISPARIŢIE,,

 3. Chertic Raluca spune

  Mie ideea transportului în comun,gratuit,mi se pare foarte bună. In zilele acestea, în care drămuim fiecare banut, chiar este o economie, mai ales pentru majoritatea cetatenilor care folosesc mijlocul de transport în comun.
  Nu înțeleg de ce, de fiecare dată când cineva vine cu un astfel de proiect, bun, în folosul oamenlor, se gasesc critici de valoare care sa-l puna într-o lumină proastă!…Nu este asa! Motivația rromilor sau aurolacilor este neconcludentă!

  ADMIN: Va multumesc pentru opinie. Dezbaterea este cheia succesului.
  Vă invit sa mergem impreună cu un autobuz de Speranța. Eu personal am mers si am prins pe mine un puric in 2 minute. Un prieten bun, polițist in zona respectiva a contactat TBC, o elevă de la liceul de Chimie tot pe ruta respectiva tot TBC și exemplele sunt multe, cu scabie și ale boli. Nu vreau sa fiu rasist sau discriminator din acest motiv va invit la o plimbare pe traseele frecventate de romi pentru ca nici mie nu imi venea sa cred cand auzeam lumea spunand ca nu vrea transport gartuit si aveau doar motive rasiale …

  Poate clipul de mai jos in care copiii de romi din Speranța care merg gratuit cu autobuzele și injura o pensionara cu cuvinte de genul m**e, te f*t in gură si asa mai departe creioneaza o altă idee despre ce inseamna uneori gratuitatea pe transportul in comun.
  Ce ati face daca ar trebui sa mergeti zilnic cu autobuzul cu acesti beneficiari de gratuitate… ati vrea gtratuit si pentru părinții, frații, prietenii si rudele lor ?

 4. Mircea spune

  Este evident, articolul, adică autorul lui,duce o campanie anti PMP. Respingerea propunerii de a controla afacerile firmelor Primăriei, mă face să cred că dl- Iosub ştie că se deschide o cutie a Pandorei.Aşa că,ciocu’ mic” dle. Dulamă,la somaţia dlui Iosub.

  ADMIN: Ce cutia Pandorei? Aia e o cutie cu bomboane pe lănga ce hoții sunt facute in anii din urma la aceste societati. Noi am scris de fiecare pe rând dar nu se va deschide nimic pentru ca 90% dintre politicienii actuali au mancat din ce s-a furat. Asta cu comisia e o demagogie ieftină.
  Dacă incepe campania si dumneavoastra sunteti unul dintre noii postaci sugerez sefului dumneavoastra sa va dea afara … sunteti penibil cu astfel de comentarii 🙂

  1. Mircea spune

   Sunt penibil doar pentru că aveţi un exces de adrenalină.Sunt propriul meu şef,şi, faptul că mi-am exprimat opinia, nu înseamnă că sunt un postac, cel puţin nu aşa ar trebui interpretat într-un stat democratic, cu o presă LIBERĂ (?). În principiu sunt de acord cu dvs.în privinţa abuzurilor acestor societăţi şi faptul că le-aţi mai criticat, ceea ce e lăudabil, dar cu ce rezultate ?

 5. xx spune

  Oficial stiu in mare cum se dau abonamente gratuite pentru pensionari,dar am ramas surprins zilele trecute cind am vazut la un fost coleg de serviciu cu pansie mult mai mare ,de 18000-1900 lei, abonament gratuit.Citi ca el sint si cum le-au obtinut?

 6. marcel spune

  Din partea PMP va Fi un Senator de genu ,, Burtosu ,, mai trebuie sa i gaseasca si perechea pe SICA si Problema e rezolvata !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate