Un miracol pentru Sebastian oferit de Arcadia – Spitale și Centre Medicale Iași

0

Astăzi am primit o veste extraordinară din partea minunatei Carmen Suciu care se luptă și pentru Sebastian, un adolescent din Neamț care din ziua când a venit pe lume se zbate să traiască. A făcut ani și ani de recuperare la București, Iași. Mai multe despre cazul său am scris aici – click.

„Dumnezeu este TOT. In orice gest, indiferent dacă il consideri mare sau mic, il poti recunoaste pe Dumnezeu. Asa ca fii bun, traieste cu grija si iubeste cu toata fiinta ta, vezi pe Dumnezeu in orice om care iti cere ajutorul.Cand nu mai sunt sperante si totul pare pierdut, cand nu mai ai putere sa lupti, trebuie sa crezi in tine.

Spitalul Arcadia este sinonim cu profesionalism, competenta si o viata sanatoasa. Cred in puterea echipei de profesionisti ce ne-au aratat ca. in afara de profesionalism, au o inima plina de daruire si iubire.

Multumesc Asociatia Arcadia Medical pentru faptul ca va pasa, ca sufletul vostru empatizeaza cu cel aflat in dificultate. Multumesc acestor oameni minunati si binecuvantati, Dan si Raluca Fiterman, pentru daruirea si nobletea sufletelor lor.

Multumesc acestor medici, profesionisti desavarsiti, Dr. Rusu Daniel si Dr. Mazilu Gabriel, care au decis sa vina in ajutorul nostru in cazul tanarului Sebastian. Cel pentru care ne-am zbatut sa ajunga la cei mai buni medici pentru a-si putea capata adolescenta, sa fie un om care poate respira. Sa nu mai fie tinta ironiilor din jurul sau, sa se poata bucura de viata.

Multumesc voluntarei Stefana Lazarica pentru ajutorul oferit neconditionat in cadrul asociatiei noastre. Multumesc tuturor care ne-au ajutat pentru strangerea de fonduri, domnul inginer Mihai Tarata care ne-a donat 10.000 lei, celor care au donat in cadrul festivalului caritabil „Ella Suciu” si o parte din fonduri au fost redictionate catre Sebastian(2500 lei).

Insa Arcadia – Spitale și Centre Medicale Iasi ne-a facut o mare bucurie prin faptul ca operatia, in valoare de 24.000 lei, va fi efectuata gratuit.

Au fost impresionati de povestea lui Sebastian, de lupta parintilor sai, din prima zi cand a venit pe lume pentru a supravietui.

Va multumesc oameni minunati, sunteti magnifici. O viata salvata, un miracol pe care il asteptam de atatia ani.

Multumesc si Claudei Zaharia, reprezentantul zonal din Piatra-Neamt pentru buna colaborare si empatia pentru cei in dificultate.

Multumesc doamnei Simona Istina pentru omul care este, pentru tot sprijinul oferit. Vreau sa-i aduc mii de multumiri si doamnei Catalina Schiopu ca a putut face cunoscut cazul lui Sebastian membrilor Spitalului Arcadia Iasi, acestor oameni minunati, profesionisti desavarsiti.

Acum, credem cu tarie că impreuna putem face bine, cu puterea celor doua inimi, a voastra si a noastra, unite pentru inima lui Sebastian.

Va multumesc tuturor pentru ca existati si ne-ati dat sansa sa mai vedem un miracol.

Toti avem puterea de a darui, insa nu toti alegem acest lucru, de asta va multumesc tuturor celor care sunteti profesionistii din Spitalul Arcadia Iasi. Sa fiti binecuvantati.”

Carmen Suciu – Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate