Absolut ORIBIL! PNL Neamț își ascunde mizeriile de campanie în spatele unei ”Asociații culturale”

0

De dimineață senatorul PNL Eugen Țapu a ieșit cu o manipulare de cea mai joasă speță (click aici pentru articol) sponsorizând pe Facebook un mesaj prin care să ducă în eroare oamenii din Piatra-Neamț pentru a fi păcăliți electoral că primarul Chitic l-ar susține pe Mugur Cozmanciuc, lucru FALS 100%.

Văzând că au fost prinși, acum, pe seara, PNL-știi au mutat și au ascuns mizeria în spatele paginii ”Asociației de promovare socială și culturală „IMPREUNA” din Bacău, de unde sponsorizează acum același mesaj mincinos menit să ducă în eroare electoratul din Piatra-Neamț și din județ. De fapt, sponsorizează două postări, una fiind de atac politic dar aia nu ne interesează. Ne interesează doar modul absolut infect în care PNL minte populația în legătură cu susținerea de care s-ar bucura candidatul lor la consiliul județean, ca să nu mai amintim că legea interzice total să se facă campanie azi, dar ce contează legea pentru ei. Ei fac orice pentru un vot în plus.

Partea amuzantă la această mizerie este aceea că senatorul Eugen Țapu, care se află în spatele manipulării, e atât de zgârcit încât a alocat o sumă foarte mică de bani pentru sponsorizări și mai mult de atât a angajat să facă mizeria pe alții la fel de zgârciți și incompetenți în online care au folosit aceeași cartelă telefonică și la sponsorizările pentru Țapu și la acestea noi ascunse asociației culturale.
Înțelegem că Țapu are arici la buzunar dar cam cât de prost și-a plătit el mercenarii online de nu au avut oamenii bani pentru încă o cartelă de telefon ca să nu se deconspire?

Iosub Robert

PS: Suntem total dezamăgiți de cei care fac aceste mizerii pentru PNL deoarece îi știm și aveam o părere bună despre ei. Înțelegeam orice fel de atacuri, oricât de mincinoase, că așa e în campanie, dar să accepte să facă o asemenea mizerie pentru câțiva bani … păcat. O echipă frumoasă de oameni de imagine care și-au compromis cariera…

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate