Alegeri locale 2020/ Află care este secția ta de votare:

0

Astăzi, 27 septembrie, cetățenii îi aleg pe cei care le vor conduce destinele, la nivel local (primar/ Consiliul Local) și județean (Consiliul Județean/ președintele Consiliului Județean).

Pe fondul pandemiei, regulile în secția de votate sunt mult mai stricte, astfel încât votanții să nu se infecteze cu Covid-19.
Mulți nu știu unde anume ar trebui să meargă lavot. Însă, pentru alegerile locale 2020, s-a pus la dispoziție un instrument util în acest sens: cetățenii pot afla secția de vot la care sunt arondați și adresa acestea de pe Registrul Electoral.

După accesarea site-ului (click AICI), trebuie doar să completați trei câmpuri: 

  • CNP – codul numeric personal
  • Numele de familie
  • Codul de verificare pe care îl vedeți pe site

Nume­ro­ta­rea şi lis­ta secţi­i­lor de vota­re poa­te fi con­sul­ta­tă pe site-ul www.roaep.ro, la secţiu­nea Mana­ge­ment Elec­to­ral.


Votarea se desfășoară între orele 7.00 – 21.00.
Accesul alegătorilor în sediul secţiei de votare se va face eşalonat, spre a evita aglomerările din interiorul acestuia.

Clip video de informare referitor la măsuri și acțiuni privind exercitarea dreptului de vot la alegerile locale din anul 2020, realizat de AEP în parteneriat cu MAI și Ministerul Sănătății

Gepostet von Autoritatea Electorală Permanentă am Donnerstag, 17. September 2020

La ora 21.00, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare declară votarea încheiată şi dispune închiderea localului secţiei de vot. Alegătorii care, la ora 21.00, se află în localul secţiei de votare pot să îşi exercite dreptul de vot.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate