Un grup de tineri vrea să ecologizeze zonele cu deșeuri de pe albia Bistriței, în Piatra-Neamț

4

ecologizare

UPDATE: Acțiunea s-a reprogramat joi, 9 martie, ora 13:00.

De Ionuț Ursu cu siguranță ați mai auzit. Dacă nu, click aici. Pentru că nu a uitat de unde a plecat, Ionuț Ursu, un nemțean stabilit în București, a revenit pe plaiurile natale pentru a face o acțiune de ecologizare. Anunțul l-a publicat ieri, pe pagina sa de socializare, anunț în care spune că sunt căutați 50 de voluntari din Piatra-Neamț pentru o acțiune în data de 08.03 9.03, ora 14:00 13:00 de ecologizare a unor zone grav afectate de deșeuri. În această acțiune se oferă măsuri de protecție: mănuși, măști, dezinfectanți și veste.

În cursul zilei de astăzi, 6 martie, chiar de ziua lui, imediat ce a sosit din București, Ionuț Ursu a identificat zonele cu depozitare defectuoasă a deșeurilor (animale moarte, saltele, pet-uri etc.) ce prezintă un risc ridicat de infecții biologice și poluare a apelor, poluarea pânzei freatice și a solului. Zonele identificate cu deșeuri sunt pe albia râului Bistrița, situate în zona Piața Centrală din orașul Piatra Neamț, zone unde va avea loc, cel mai probabil, acțiunea de ecologizare.

Pentru înscrierea la acțiunea de ecologizare, click aici.


Sursa foto: Ionuț Ursu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Elena spune

  Làudabil dar localnicii de ce nu-si mentin curat”teritoriul”? Trebuie sà vinà altii sà facà curat?fiecare sà-si facà in fata curtii(gardului) iar zona liberà sà o facà toti.chiar asteptàm pomanà de la altii?si primàriile ce fac? Primarii ar trebui sà fie primii cu echipe care-si pun osul la muncà dar deh….asteaptà banii de la buget si „trai neneacà”.rusine pentru noi toti localnicii.

 2. Ani Hrisos spune

  Peste puțin e nevoie și lângă blocuri

 3. Aiurica spune

  Sa fie amendati nesimtitii!

 4. Marinela Litoiu spune

  FOARTE FRUMOS BV LOR DAR CEI CE IAU AJUTOR SOCIAL SUNT BOLNAVI NU POT ECOLOGIZA SAU SA DEA MACAR O MANA DE AJUTOR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate