Transmisiune în direct: Ședință de Consiliu Local Piatra-Neamț, 06.03.2017

1

primariaS-a convocat Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț în ședință extraordinară pentru data de 6.03.2017, la ora 10:00.

La aceasta ședință se vrea schimbarea conducerii Locativserv. Totul depinde de cum vor vota consilierii locali PMP. Dacă voteaza cu PSD, rămâne aceeași conducera Locativserv. Dacă voteaza cu PNL, conducerea se schimba. Zvonurile spun ca este posibil ca ședința să nu se țină din lipsă de cvorum, fiind posibil să absenteze consilierii locali ai coaliției majoritare PSD-PMP-ALDE.

Actualizare ora 10:00

La ședința CL Piatra-Neamț au fost prezenți 10 consilieri din 23. Ședința nu a fost legal constituită din lipsă de cvorum, motiv pentru care nu a mai avut loc. Click aici pentru a vedea motivația absenței consilierilor PMP.

Primarul Dragoș Chitic a prezentat considerentele pentru care s-a dorit convocarea ședinței, motive legate de anumite ilegalități la nivelul deciziilor conducerii Locativserv, societate a CL Piatra-Neamț.

„La societatea Consiliului Local Locativserv ne sunt semnalate probleme grave, incalcari ale legii, cheltuieli nejustificate ale banilor publici , management defectuos, abuzuri, aspecte care produc disconfort chiriasilor ANL si afecteaza functionarea orasului. De aceea colegii mei consilieri locali PNL au convocat astazi o sedinta extrordinara pentru a lamuri aceste aspecte si pentru a reinstaura functionarea eficienta a societatii in interesul chiriasilor si a cetatenilor orasului. Din pacate PSD -ALDE si o parte a PMP au chiulit astazi de la sedinta girand perpetuarea incalcarilor legii si functionarea deficitara a unei societati importante a Consiliului Local. Am asistat astazi la o fuga de responsabilitate, la dispret fata de cetateni si chiar la o frica de a lua decizii care sa corecteze lucrurile din partea consilierilor PSD-ALDE si mare parte a PMP. Vom continua sa ne luptam cu armele legale pentru rezolvarea aspectelor negative prin sesizarea institutiilor competente ale statului. Societatile Consiliului Local trebuie sa functioneze eficient, sa ofere servicii de calitate , sa lucreze in interesul cetatenilor si nu sa reprezinte interesele personale ale unor grupuri politice.”,  a declarat primarul Dragoș Chitic.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Maria Sfetcu spune

    Oare pe domnul Primar nu-l doare gura când face afirmațiile cu neregulile de care face vorbire? Are documente în acest sens? Atunci, dacă are habar de ilegalități, conform legii, ar trebui ca un bun cetățean ce este, să sesizeze organele abilitate. Dacă nu face acest lucru, dumnealui încalcă legea și e pasibil de un dosar penal pentru tăinuire. Ar putea chema Curtea de Conturi. Dar, politic vorbind, arunci pe piață fumigene, încerci să schimbi ceva, dar vai, se observă că liberalii sunt „impotenți politic”. Tura viitoare, poate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate