Un bolnav psihic din Piatra-Neamț a ieșit în mijlocul străzii și s-a întors cu spatele la mașinile care veneau spre el

6

Bolnavul psihic care a vandalizat sediul PNL acum aproximativ o lună de zile și a fost dus la secția de psihiatrie este din nou în libertate… și parcă e mai rău decât înainte de internare.
Mai mulți șoferi din Piatra-Neamț s-au plâns că s-au trezit cu individul în fața mașinilor, bolnavul putând  fi oricând accidentat.
Menționăm că am primit de la un pnebun-in-stradaarticipant în trafic o poză cu bolnavul psihic aflat chiar în  mijlocul străzii.
Cei care erau să îl calce cu mașina ne-au povestit că nebunul sare brusc în fața mașinilor. Acesta nu sare cu fața spre mașina care vine, ci (într-un mod sinucigaș) iese în stradă cu spatele spre mașina care se apropie.
Acțiunile sale care pun în pericol nu doar viața lui, ci și pe cea a participanților la trafic, sunt făcute cu scopul de a atrage atenția asupra unui afiș de protest pe care îl poartă pe spate mai tot timpul.
Nu prea înțelegem cum este în libertate un astfel de bolnav psihic, care cu siguranță ar trebui internat imediat la un spital special pentru astfel de oameni.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Mihai Mihaita spune

  Mai este un boschetar in scaun rulant care circula pe contrasens pe prima banda intre gara si piata…

  1. RADU spune

   MIHAI , Tot asta e NUMAI ca Atunci era subt ACOPERIRE ! Cum poti sa crezi TU ca Debilu Nu e Infiltrat ca sa faca viata , Ziua GREA unor participanti in Trafic .

 2. Mihai Mihaita spune

  Si localii ce fac? Dorm. Cetateni ai orasului Piatra Neamt sunteti niste fraieri

 3. Cisco spune

  O sa se arunce in fata masinilor pana o sa intre in puscarie un om nevinovat….autoritatile ce fac? asteapta sa il omoare cineva ca sa se ia masuri???

  1. POPA GHEORGHE ADRIAN spune

   Autoritățile imbecile din Neamt vor sa rezolve problema pe ghinionul vreunui șofer. ..ăsta e orașul Piatra Neamț. ..

 4. mihaela spune

  cu cat a fost platit de catre unii ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate