Un bărbat din cartierul Mărăței este căutat pentru că și-a înjunghiat nevasta

3

Un bărbat din cartierul Mărăței și-a înjunghiat, în plină stradă, nevasta cu care se află în divorț. Nici copilul care o însoțea nu a scăpat fără sa fie agresat. Victima a fost transportată la spital și se află în afara oricărui pericol iar copilul a fost preluat de rude.
Toate echipajele de poliție din oraș îl caută pe individ și se speră că va fi prins în cel mai scurt timp.
Vom reveni cu detalii.
Ora 23:00

Suspectul de tentativa de omor a fost prins astă-noapte într-o parcare din cartierul Mărăței și acum se află în arestul politiei. Soția acestuia se află sub observație medicală înca 14 zile, iar copilul este în grija bunicilor.
Ora 08:50

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. lucian spune

  Individul a fost lasat liber astazi se pare ca justitia e oarba complet in acest caz, cum se poate ca sa fie lasat liber mai ales ca avea interdictie pt a se apropia de cei doi si nu numai ca s-a apropiat dar a si injunghiat femeia si a lovit copilul…ciudat nu?!?

 2. simion dumi spune

  Multi” barbati”, au mentalitati primitive, se cred stapinii femeii pe care a trecut-o pe numele sau… Se cred puternici, umilind si lovind in cea careia i-a spus poate c-o iubeste… Cred ca adevaratul motiv al agresiunilor este complexil de inferioritate! Altfel nu-mi explic neacceptarea despartirii…Daca e capabil…sa-si refaca viata…

 3. mickey999 spune

  Il cauta toata lumea ca pe Ceausescu atunci cind se dadea ilegalist. Ceausescu se ascundea dar pe el nu-l cauta nimeni .

  🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate