Chiulangiul de la P.N.L.

9

Prezent la ultima conferință de presă a PNL Neamț, Mihai Obreja, profesor la Colegiul Naţional „Petru Rareş“ Piatra-Neamţ, a glăsuit cevapnl total neinspirat cum s-a mai trezit și în urmă cu câteva zile să dea declarații de presă. Dar problema a fost alta. Conferința de presă anunțată la ora 10:30 și începută în jurul orei 10:45 s-a suprapus exact peste ora de economie pe care o avea domnul profesor Obreja de predat la clasa a 11-a A la Colegiul Naţional „Petru Rareş“ Piatra-Neamţ în intervalul 10:00 – 11:00.
Chiar nu știm ce a fost în capul domniei sale atunci când a dat ceva de lucru elevilor și a întins-o ștrengărește din clasă la mijlocul orei crezând că nimeni nu vede…
Dincolo de situația penibilă în care se pune un profesor care pleacă de la școală și apoi elevii îl văd la televizor vorbind discuții, se pare că domnul Mihai Obreja nu realizează în ce situație penibilă își pune și propriul partid când face asemenea obraznicii.
Sugerăm celor de la P.N.L. ca pe viitor, înainte de conferințele de presă să consulte orarul de la Colegiul Naţional „Petru Rareş“ Piatra-Neamţ ca să nu se mai facă de râs, mai ales ținând cont de faptul că nu este prima oară când Mihai Obreja trebuia să fie la școală și apare în fața camerelor de luat vederi la P.N.L.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. marius spune

  Profesor de Economie Politica pe timpul raposatului

 2. Petrescu Ioana spune

  Nu vreau sa intru in polemici politice cu dv. Nu stiu ce program a avut domnul profesor la scoala. Ma revolta si gasesc absolut absurda afirmatia ca este un impostor comunist si ca demersul lui educativ este gol si lipsit de continut. Am intrat la ASE Bucuresti, facultatea de FINANTE_BANCI, cursuri de zi, atunci cand intrarea era in urma unui examen foarte serios , cu concurenta de 8 pe un loc cu economia invatata de la domnul profesor Obreja pe care il respect. Familia mea nu si-a permis meditatii .Cu economia invatata de la dumnealui si matematica invatata de la prof Livia Vakulic am sustinut un examen greu si in prezent am o cariera de succes in una din cele mai puternice banci. Si ca mine sunt multi economisiti care au deventi oameni de succes folosind cele invatate de la acesti profesori.
  A gresit plecand de la ora, nu e nici primul nici ultimul. As putea sa fac o lista lunga de profesori care au facut asta. Dar nu folositi acest lucru pentru luptele dv politice.

  ADMIN: Nu e vorba de o luptă politică. Domnul Obreja nu prezintă nicio miză cu atât mai puțin o țintă. Este doar un profesor care a intrat in troaca cu porci din politica Neamțeană…

  1. feraru marcel spune

   Petrescu Ioana….., ca pe fosta ministreasa cu em ti oul ? Probabil ca-i semanati ! Dascalul, ala cu d mare, are ca principala menire sa pregateasca puii de oameni, ca acestia sa reuseasca in viata… Politica-i pentru cu totul alt soi de oameni ! Acum 30 si ceva de ani, n-ar fi parasit ora de clasa. Intrarea in politica spune multe despre preferintele d-lui profesor. Adevarat….cati ca el…..

   1. feraru marcel spune

    P.S. ….CATI CA VOI !!

  2. vladimir spune

   Nu stiu de ce dar se pare ca interventia d-voastra este facuta la cerere (facuta bineinteles de cel care stie sa manipuleze pe cei care nu isi dau seama ca sunt manipulati).
   Sa lamurim cateva lucruri:
   – nimeni nu a facut referire la pregatirea profesionala a lui Obreja;
   – faptul ca tu nu crezi ca a fost comunist si securist (si a ramas !!!) e doar treaba ta; multi altii stiu si pot sa te ajute;
   – poate ar fi bine sa stiti si parerea altor absolventi, fosti elevi ai lui Obreja de pe la Targu Neamt, de pe la Rares; poate asa veti afla si despre marea lui placere educationala de a trage elevii de perciuni, de asi bate joc de elevi….. apropos acum cativa ani era si un site in care aceste lucruri erau devoalate !!!
   – pe facebook ati vazut reactia elevilor actuali si fosti ?
   In rest, mult succes in activitatea d-voastra de succes, oricare ar fi aceasta !!!

  3. legio spune

   Madam ,dansul este un profesor de economie politica socialista ,ca intr-o economie capitalista nu avea ce cauta . Oare stie care este diferenta dintre economie politica si politica economica dar ,,diferenta ” dintre profit si plus valuare ? Auziti dna , cariere de succes a gasit si firma Moldocim.

 3. vladimir spune

  1. Asa ne propune Obreja sa fie LUCRURILE BINE FACUTE !!!! HAHAHHA !!!
  2. Dar Stan, inca inspector general, ce zice ?
  3. Oare este mai importanta o declaratie politica decat instruirea elevilor, asigurarea sigurantei acestora (lasati nesupraveghetai !!!)(
  4. Ambitiile politice ale acestui impostor comunist si securist notoriu sper SA NU DAUNEZE IMAGINII COLEGIULUI; acolo sunt profesori adevarati care stiu sa-si faca adevarata meserie, nu au ambitii politice manifestate in timpul programului scolar.
  5. Va mai fac o recomandare” vedeti cam cati ani a practicat individul meseria de profesor cu norma intreaga !!! Atunci o sa intelegeti cat de gol si lipsit de continut este intregul lui demers politic, educativ s.a
  6. Ii place tare mult sa se auda vorbind (elevii chiar se plang ca la ore vorbeste non stop aiurea) si iata ca nu s-a putut abtine de la exercitiul vorbirii !!!

  1. Stefan spune

   Vladimir, esti foarte bine informat!As mai completa cu faptul ca respectivul a trecut, dupa 1990, pe la mai multe partide :PSD, PDL, din 2012 la PNL!Consecvent omul, numai cu puterea!

   1. legio spune

    Stefane face si el ,,prospectarea pietei” ca orice economist …..politic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate