(ULTIMA ORĂ) Atac armat cu victime lângă o sinagogă în Viena (VIDEO)

0

Un atac armat a avut loc în centrul Vienei, zona Schwedenplatz, în această seară, în apropierea unei sinagogi.

Potrivit agenției de știri austriece APA, citată de dw.com, Ministerul de Interne a vorbit despre un posibil atac terorist sau împușcături. Potrivit agenției, un atacator ar fi mort și un ofițer de poliție a fost împușcat și rănit grav. Sunt mai mulți răniți.

Poliția a raportat că au avut loc mai multe schimburi de focuri. De asemenea, au solicitat publicului să se abțină de la postarea de videoclipuri sau fotografii pe internet, spunând că reprezintă un pericol atât pentru polițiști, cât și pentru civili.

Șeful comunității evreiești din Austria, Oskar Deutsch, a declarat pe Twitter că nu este clar dacă sinagoga orașului a fost ținta împușcăturilor trase, ci că aceasta și birourile adiacente au fost închise la acel moment.

UPDATE: Poliția din Viena confirmă că pentru moment (ora 23.30) în jurul orei 20.00 mai multe focuri de armă au fost trase. Este vorba despre mai mulți suspecți înarmați care au operat în 6 locuri diferite. O persoană este decedată, mai multe persoane sunt rănite, printre care și un ofițer, un suspect a fost ucis de poliție.

Informațiile sunt în dinamică.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate