Ratingul suveran al României se menține la „BBB minus“, cu perspectivă negativă

0

• Culmea este că Guvernul PNL se mândrește cu acest aspect •

În tot acest timp, România este evaluată ca o țară riscantă, cu deficit bugetar și cu datorii guvernamentale Ratingul suveran al României se menține la „BBB minus“, cu perspectivă negativă, ceea ce înseamnă că investitorii vor ocoli România în continuare, pentru că nu prezintă stabilitate economică.

Din păcate, Guvernul Orban nu a încurajat deloc mediul de afaceri în toată această perioadă de când se află la conducerea țării, perioadă suprapusă cu criza pandemică mondială.

„Prin acest rating suveran «BBB minus», România este evaluată ca o țară riscantă, cu deficit bugetar și cu datorii guvernamentale. Cu astfel de pecete în frunte, cum poți să te lauzi tu, ca premier, cu perspectiva negativă a ratingului de țară?!

Peneliștii ne cred pe toți proști și ne duc cu zăhărelul până după alegeri, căutând cuvinte dulci pentru o situație amară. Adevărul este că țara-i ruinată, avem deficit bugetar, datorii imense și un număr record de șomeri. Iar dacă la guvernare rămân în continuare peneliștii, viitorul nu este deloc promițător!

Vor majora taxele și impozitele în anul 2021 și vor da afară și mai mulți angajați! Dar aceste «surprize» vor fi dezvăluite abia după alegeri; până atunci, numai lapte și miere curge prin gura peneliștilor. Se laudă cu acest rating rușinos, bazându-se pe faptul că mulți dintre români nu știu cu adevărat ce înseamnă, pentru că nu sunt specialiști!“, a declarat Remus Munteanu, candidat al PSD pentru un mandat de deputat, la alegerile din 6 decembrie 2020.

România prezenta credibilitate printre țările europene în timpul Guvernării PSD pentru că economia, sănătatea și educația au fost principalele domenii în care s-a investit. Șomajul scăzuse considerabil, pensiile și alocațiile s-au majorat conform graficelor.

Acum, liberalii nu știu cum să se eschiveze și să evite majorarea legală a alocațiilor și a pensiilor. În schimb pregătesc majorarea taxelor și impozitelor și un nou val de concedieri, aspecte despre care vor face vorbire abia după scrutinul electoral din 6 decembrie, fiind conștienți că dacă s-ar afla acum despre planurile lor antiromânești, ar pierde lamentabil alegerile.

„Austeritatea – acesta este planul Guvernului Orban de după alegeri“, a mai adăugat pesedistul Remus Munteanu.

(P)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate