TSD Neamț, alături de Diana Pristavu, tânăra care și-a pierdut ambii părinți

0

tsdTinerii social democrați sunt alături de Diana Pristavu, tânăra din Piatra-Neamț care și-a pierdut recent tatăl în tragicul accident din Cheile Bicazului. Aceștia au strâns pentru Diana suma de  1.050 Ron.

”Tinerii social democrați dau dovada de solidaritate. Aceștia s-au mobilizat și au încercat să aline, într-un fel, suferința ireparabilă prin care trece Pristavu Diana, ca urmare a tragicului eveniment petrecut în viața sa. TSD a reușit să strângă suma de 1.050 Ron. Compasiunea față de această drama a fost împărtășită de toți membrii organizației”,  menționează TSD Neamț.

Diana Pristavu, elevă în clasa a XII-a la Liceul de Informatică din Piatra-Neamț și-a pierdut ambii părinți. Mama ei a decedat din cauza cancerului în urmă cu câteva luni.

Nemțenii au rezonat cu drama Dianei și tot mai multe persoane, inclusiv din sfera autorităților locale și organizațiilor politice, au fost alături de ea.

Mai multe detalii aici și aici .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate