Lenuța Burueană poate ajunge în 2017, în premieră, la o ediție a CampionatuluI European de seniori

0

Potrivit paginii Clubului Sportiv Ceahlăul, Lenuța Burueană poate ajunlenuta-burueana-1ge în 2017, în premieră, la o ediție a Campionatului European de seniori. După concursul de verificare de la Bacău din 21 ianuarie 2017, atleta de la CS Ceahlăul Piatra -Neamț crede cu tărie că obiectivul poate fi atins.

Eleva antrenorului Dan Cojocaru a reușit la Cupa Bistriței să arunce bila de 4 kilograme la distanța de 16, 15 m, din prima încercare. Baremul de calificare la europenele de seniori este de 16, 30 m.

Acum poate visa să meargă la europene. Trebuie să se pregătească serios, ca și până acum, și poate că în martie va face deplasarea cu lotul de seniori la Campionatul European”. a declarat  antrenorul Dan Cojocaru

Campionatul European de Atletism în sală va fi în 2017 la Belgrad, cioana_diana_tiganasuapitala Serbiei. Până atunci pietreanca are ca obiectiv principal câștigarea titlului național în sală (18-19 februarie), a medaliei de aur a Campionatelor Naționale Universitare (4-5 februarie) și prezența la Campionatele Balcanice de atletism în sală pentru seniori, reuniune ce va fi la Belgrad (25 februarie).

De asemenea, atleta Diana Țigănașu își dorește să se regăsească în lotul tricolor care va face deplasarea la Istanbul pentru participarea la Campionatele Balcanice (categoria de vârstă juniori 1, în proba de aruncare a greutății). La aceeași categorie, Diana Ţigănaşu îşi doreşte şi titlul național, iar la finele lunii februarie are ca țintă medalii la Campionatele Naționale de Iarnă de aruncări lungi.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate