Trei tipuri de covoare care îţi pot transforma locuinţa

0

Covoarele sunt acele accesorii care dau personalitate unei încăperi. Pot fi elementele cheie care împreună cu draperiile şi pernele decorative dau culoare sau dimpotrivă, detaliile care prin discreție îmbogăţesc locuința.

Covoarele nu sunt doar simple decorațiuni sunt elemente cu funcţionalitate ridicată. Absorb zgomotele, deci sunt izolatoare fonic eficiente. Împiedică pierderea căldurii, asigură confort termic în zona picioarelor. Trebuie precizat că covoarele prin structura lor împiedică accidentările casnice, şi absorb şocurile în timpul mersului. Integrarea covoarelor în încăpere nu aduce decât beneficii. Pentru a crea un ambient deosebit, trebuie precizat că acestea pot fi puse în valoare cu lumina caldă eliberată de plafoniere şi lustre. Sunt soluții deosebite de accesorizare  a locuinței, de  aceea îţi vom prezenta trei tipuri de covoare pe care le vei iubi!

Covoare cu fir lung – soluții pentru locuințe confortabile

Dacă te numeri printre cei care iubesc să se relaxeze în voie după o zi obositoare de muncă, sau dacă adori să te tăvăleşti cu piticul în voie, nu poţi desăvârşi locuinţa decât cu covoare cu fir lung. Aceste accesorii flocoase aduc căldura în încăpere. Pot fi montate cu aceeași uşurinţă în living, în dormitor, în birou sau în camera copilului. Sunt disponibile într-o varietate coloristică mare şi pot fi în tandem cu pernele de pe canapea. 

Covoare cu fir scurt – decoraţiuni cu spirit modern

Când spui covoare cu fir scurt, spui accesibilitate, eleganță, confort. Fie că selectezi covoare cu fir scurt monocrome, multicolore ori cu modele distinse ai garanția că vei beneficia de aceleași caracteristici deosebite. Modele cu fir scurt sunt ușor de întreținut, prin aspirare sau curăţare chimică. 

Covoare ţesute – autentice şi personale

Covoarele ţesute sunt adevărate piese artistice. Piesele ce poartă amprenta războiului sunt piese unice şi merită toată atenţia. Rafinamentul pe care îl conferă este aparte, şi indiferent de amenajarea unitară, acestea reuşesc să aducă un plus estetic. Covoarele ţesute sunt petele de culoare care reuşesc să aducă energie încăperii.

Indiferent de tipul selectat, covoarele contribuie la întregirea unui spaţiu perfect organizat. Fie că alegi covoare cu fir lung moi şi plăcute la atingere, fie că optezi pentru un modele cu fir scurt care răsfaţă picioarele sau o piesă ţesută la război, ai garanţia că îmbogăţeşti aspectul locuinţei.

Sursa de imagine:

Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate