Coaliția PNL-USR-PRO România a ales să facă politică în loc să se așeze la masă în interesul spitalului din Piatra-Neamț

5

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a lansat o invitație pentru consultări cu partidele care au reprezentanți în Consiliul județean în vederea nominalizării unui director la spitalul din Piatra-Neamț care să asigure conducerea interimară a unității spitalicești până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcții. (clic aici pentru detalii)

Din păcate pentru județul Neamț, partidele care compun coaliția anti PSD, adică PNL-USR-PRO România, au ales interesul politic de a se manifesta contra PSD și de a nu se pune la masă cu președintele consiliului județean nici măcar dacă e vorba de spital.

Deși toate aceste partide politice se declară avide de dezbatere, se pare că sunt avide doar de dezbatere electorală, nu și de una pentru a se găsi soluții pentru spitalul din Piatra-Neamț. Cele trei partide au emis răspunsuri violente (raspuns USR) (răspuns PNL) (răspuns PRO România) refuzând invitația celui care conduce consiliul județean pentru că e de la PSD.

Această atitudine a partidelor ce compun coaliția anti PSD, de a pune pe primul plan interesul și orgoliile politice și în astfel de momente când lupta politică ar trebui să dispară, arată că mai avem mult până să devenim normali.

Dacă nici când se întâmplă o tragedie nu se poate lăsa politica la o parte și nu se pot consulta cu cel mai votat om care reprezintă nemțenii, doar pentru că acesta e de la PSD, nu e bine deloc. Politicienii nemțeni ar trebui să se așeze la masă și să discute cu oricine dacă ar exista o șansă să facă ceva bun pentru spitalul din Piatra-Neamț.

În calitate de publicație care am criticat sever ani de zile foarte multe aspecte legate de activitatea spitalului din Piatra-Neamț nu combatem ceea ce critică la acest spital partidele anti PSD pentru că în decursul timpului am criticat și noi o parte dintre acele aspecte. Doar ni se pare total anormal, nici acum când situația este extrem de gravă, să nu se lase la o parte lupta politică și să se facă un pact în interesul sănătății nemțenilor. Și pe front, în război, sunt momente când se încetează focul și forțele combatante își adună răniții și morții. Pe frontul politic din Neamț nu se poate înceta lupta. E mai importantă campania electorală. Păcat.

Iosub Robert

dolinex
5 Comentarii
 1. Cristian spune

  Unde ati fost d-lor de la USRPLUS si ProRomania, cand a fost numit d-ul Micu director interimar la SJUNeamt? N-ati spus nimic! Acum calcati pe cadavre si pe rudele indurerate ale celor decedati ca sa va faceti campanie electorala? Toti sunteti la fel! Nu ne pacaliti, nemtenii n-o sa va dea votul!

 2. Mitza Adi spune

  Lupta pentru ciolan, trebuie schimbata intreaga clasa politica. Alternanta la putere PNL PSD a dus Romania pe ultimul loc in UE, sanatate, invatamant, infrastructura.

 3. VLAD spune

  In momentele grele ar fi trebuit ca partidele sa colaboreze si sa gaseasca o solutie. Dar se vede ca primeaza interesul politic si orgolii . Politruci ai partidelor care aveti majoritatea in Consiliu Judetean
  sunteti partasi la aceasta nenorocire , nesimtirea voastra o sa va coste scump !

 4. Stefan spune

  Dar de ce nu se reuneste opozitia sa schimbe intreg Consiliul de admnistratie de la spital?!Ii opreste cineva, sau, de fapt, nu s-au pus de acord cum sa imparta malaiul?

 5. Demostene spune

  Acest lucru nu face decât să confirme că aceste partide nu reprezintă o alternativă la PSD. Sunt toți o apă și un pământ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate