Trei pompieri de la Detașamentul Piatra-Neamț au salvat la timp viața unui bebeluș

0

Nu contează cum și prin ce cale sunt solicitați pompierii nemțeni, oricând aceștia sunt pregătiți să vină în sprijinul celor care au nevoie. Astăzi, 13 februarie, în jurul orei 17:15, un strigăt de disperare s-a auzit la poarta Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț. Un bărbat cerea ajutor pentru că un copil își pierdea viața.

Fără să stea prea mult pe gânduri, trei pompieri au urmat bărbatul până la apartamentul de la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe de vis-a-vis. Acolo, o mamă își ținea în brațe bebelușul de un an jumătate care începuse să se învinețească din cauza unei bucăți de măr cu care s-a înecat.
Imediat, Ionuț a luat copilul și i-a aplicat manevrele pentru a-i scoate bolul alimentar. După scurt timp copilul a început să plângă, semn că își revine. Costel și Marius au fost alături de Ionuț și l-au ajutat pentru ca bebelușul să trăiască.
Ulterior, a fost solicitat un echipaj SMURD care a preluat copilul și l-a transport la secția Pediatrie a Spitalului Județean din Piatra-Neamț.

Felicitări dragi colegi pentru dăruire și implicare!
Plt.adj. șef Ciocan Costel
Plt. adj Ciucanu-Stache Ioan
Plt. maj Catană Marius

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate