Șantaj politic al primarului PNL Carabelea la adresa consilierilor PSD

0

Acum două luni, primarul Andrei Carabelea, împreună cu echipa de zgomot a PNL, a încercat tot ce a putut să șantajeze politic consilierii locali PSD pentru ca aceștia să voteze cumpărarea clădirii telegondolei cu aproximativ 1,5 milioane de euro.

Consilierii PSD au fost fermi pe poziție și nu au votat să se dea acești bani de la bugetul local, deși presiunea a fost extrem de mare și minciunile promovate public de Andrei Carabelea și PNL extrem de agresive. La un moment dat chiar au făcut și un banner mare pe care l-au pus pe clădirea telegondolei, îndemnând cetățenii să facă presiune pe consilierii locali PSD și spunându-le că ar fi bine să facă o plimbare cu telegondola, plimbare ce ar putea să fie ultima din cauza consilierilor PSD. Carabelea și acum are la profilul său coperta cu nefericitul banner.

Iată că timpul a trecut, telegondola merge și banii pietrenilor nu au mai fost cheltuiți pe achiziția fără sens a clădirii telegondolei. Desigur că și discursul primarului Carabelea s-a modificat din ”Acum ori niciodată pentru salvarea telegondolei și Bazei Hipice!” în ”avem o altă variantă”, eliminând cuvântul ”niciodată”.

După cum vede acum toată lumea, primarul și ai lui știau că este și altă variantă decât să dea o mulțime de bani să cumpere clădirea telegondolei, dar au mințit că ”acum sau niciodată” pentru a forța consilierii locali să își asume această achiziție.

Alături de primar, în această campanie extrem de violentă de șantajare a consilierilor locali cu minciuna că dacă nu se votează se oprește telegondola au fost angrenați și mulți alți oameni, în mare parte membri sau simpatizanți PNL, care acum se fac de rușine față de toți prietenii cărora le-au livrat bannerul dramatic cu telegondola care se va opri din cauza consilierilor PSD.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate