Trei candidaturi la concursul pentru postul de manager al SJU Neamt

2

Se anunta 3 candidaturi la concursul pentru postul de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Neamt.  Ieri, 3 ianuarie a fost ultima zi de depunere a candidaturilor. Este vorba despre dr. Ioan Uleia, fost manager al Spitalului Bicaz, dr. Lucian Ciobotaru, interimar la SJU Neamt si, un candidat supriza, doamna dr. Ala Nemerenco, din Republica Moldova.

Concursul va avea loc incepand cu data de 6 ianuarie 2012. Detalii pe radunastasa.com

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. FBI-st spune

  Pai, dle Securist, daca faceati pronosticul pe 4 ianuarie, dar asa, pe 5 ei anuntase deja rezultatele astea. Asa ca nu e mare secretul 🙂 atat ca cu dl manager e interesant 🙂

 2. SecuristulDeServiciu spune

  Domnilor, mi-as permite un pronostic…
  -Dr. Uleia, care are experientza manageriala demonstrabila la Spitalul Bicaz, va fi scos din cursa pe motiv de dosar penal, in urma unui accident rutier.
  -Dr. Nemerenco, care are studii (iarasi demonstrabile) la Harvard (!), Haga, Tokio, Virginia (USA) va fi eliminata pe motiv ca nu are acreditarile necesare din partea Ministerului Sanatatzii Roman (sic!!).
  -Singurul ramas va ramane Dr. Ciobotaru, care a profesat foarte, foarte putin ca Doctor in Medicina in Romania, si de loc in USA (examenele americane nu sunt floare la ureche). Nu a terminat nici macar Rezidentiatul de Ginecologie intr-un spital din Chisinau, datorita fobiilor pe care le are. Experienta lui? In Washington DC a fost vanzator de suplimente nutritzionale (gen herbalife), a mai profesat ca maseur cu masa mobila la locatia clientului, iar mai tarziu a ajuns sa preia un restaurant de mana a doua in Sedona, Arizona, impreuna cu un american loco, caruia i-a tras si o tzeapa in stil pur romanesc, de i-a despartzit instantzele de judecata. Apoi a aterizat la baza Pietricicai, unde autoritatzile locale i-au apreciat obedientza.
  Si ne mai asteptam ca medicina romaneasca sa iasa din faliment… Cinste lor!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate