Trafic cu tigari si alcool

0

Marţi, 28 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, o patrulă din cadrul Jandarmeriei Neamţ, aflată în misiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale privind producerea, contrafacerea, contrabanda, traficul şi comercializarea ţigaretelor şi alcoolului, a observat în Piaţa Sfântu-Gheorghe din mun. Piatra Neamţ doi bărbaţi care comercializau, fără documente de provenienţă, ţigări de diferite mărci şi alcool.

Jandarmii i-au identificat pe Ion G., de 56 ani şi Gheorghe G., de 54 ani, din Mun. Piatra Neamţ, care aveau asupra lor, spre comercializare, 869 pachete de ţigări de diferite mărci (17380 de ţigarete), ce nu aveau aplicate banderole de marcaj emise de autorităţile române, 22 de litri de alcool dublu rafinat şi 4 cutii de cafea solubilă a 100 g fiecare.

Marfa a fost confiscată şi cei doi bărbaţi au fost amendaţi de către inspectorii vamali cu o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 lei.

Jandarmii le-au întocmit acestora actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi evaziune fiscală, dosarul fiind înaintat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Neamţ, Serviciul Combaterea Fraudelor, în vederea continuării cercetărilor.

R.C.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate