Concurs „Vocea Populara”

2

Canalul TVR 3, prin studiotul TVR Iaşi, organizează în perioada 25 octombrie-15 decembrie 2010 emisiunea concurs “Vocea Populară”, care se adresează tinerilor interpreţi vocali de muzică populară din întreaga ţară.

Pentru regiunea Moldovei, programul include 11 emisiuni televizate. Fiecare judeţ (Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea) îşi va desemna câte un reprezentant ales dintre cei mai buni.

După ce va fi desemnat câte un reprezentat al fiecărui judeţ din Moldova, concurenţii se vor întrece în două semifinale care vor desemna câştigătorul regiunii. Acesta va participa, alături de ceilalţi patru finalişti (TVR Timişoara, TVR Cluj, TVR Craiova şi TVR Târgu-Mureş) la marea finală de la Bucureşti.

Premiile acordate în cadrul concursului sunt:

marele premiu oferit la finala naţională – un autoturism tip Dacia;

– 2500 de lei pentru finalistul regiunii;

– locurile doi şi trei – obiecte în valoare de 500 de lei;

Pentru emisiunea concurs “Vocea Populară”, TVR Iaşi organizează o preselecţie la nivelul întregii regiuni. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0232-210.444 sau la adresa de email voceapopulara@tvriasi.ro, până la data de 10 octombrie 2010.

La preselecţie se pot înscrie interpreţi vocali de muzică populară din zona Moldovei, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, care nu sunt sub contract cu orchestre sau ansambluri folcorice profesioniste.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. georgiana spune

    sunt talente in tara inca nedescoperite de persoanele potrivite! stiu ce spun

    talentele merita sa fie recunoscute si valorificate!

    cei ce au talent nativ sunt cei ce au primit har de la dumnezeu… tuturor celor care au talent si au ce arata pe scena,le doresc recunostinta oamenilor…a publicului si multumirea specialistilor fata de ei! 🙂

  2. georgiana spune

    bv celor de la TVR IASI!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate