Pai ce facem ?

1

pe-scari1

Mai demult va spuneam ca scarile de la TT sunt aproape blocate pe partea dinspre parc de un fel de terasa . Se pare ca terasa improvizata a fost  inlaturata, dar iata ca primim de la cititori reclamatii ca s-a facut treaba doar pentru scarile dinspre parc, ca cica celelalte dinspre telefoane sunt mai speciale si trec pe acolo oameni mai supli .
Daca pentru zona de terasa dintre cele doua tronsoane de scari mesele nu incomodeaza pentru ca exista un traseu ocolitor, nu intelegem de ce totusi se insista cu mesele de la capatul scarilor .
Vi se pare corect ca un bunic care isi duce nepoti in piata de la Curtea Domneasca sa fie obligat sa treaca printre fumatori si pitipoance ? Unde ati mai pomenit ca un traseu pietonal sa treaca prin terasa unei carciume ? Sau poate pentru cel care are terasa la scarile dinspre telefoane se aplica alte reguli decat pentru cel din partea opusa care tocmai a fost desfiintat ?

Articol sugerat de cititori.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. x spune

    Daca tot ne-am opus cu succes construirii acelui restaurant in parc macar cu niste terase sa ne procopsim si cu care sa-si rasplateasca anumiti prieteni.DSP-ul a dat aviz pentru acele terase cu bere la discretie si fara o toaleta publica?,cea din pasaj desi la distanta ca si cea din spatele hotelului moderne sint incuiate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate