Cat va mai rezista cinematograful Dacia Panoramic ?

1

cinema-dacia-panoramicUltimul cinematograf functional din Piatra Neamt functioneaza in regim de avarie cu cate 10-20 de spectatori. Renovari nu au mai fost facute de foarte mult timp, iar diferente mari intre cum arata pe vremea lui Ceausescu si acum nu sunt, ba chiar recomandam celor care vor sa faca o calatorie in Piatra Neamtul anilor 80 sa mearga la un film la Panoramic.cinema-panoramic
Cred ca ar trebui ca noi , comunitatea sa ne amintim ca avem un cinematograf, educatorii sa mai duca copii la un film de animatie, adultii sa mai lase problemele si sa mai mearga o data pe saptamana la un film si in general noi toti ar trebui sa ne implicam ca sa nu ajungem sa nu mai avem chiar nici un cinematograf functional in oras, caci la cum merg treburile, cu siguranta falimentul bate la usa Panoramicului .
Am fost duminica la un film de animatie la Panoramic si chiar a fost in regula, deci totul e ca in ani 80. Desi  pretul unui bilet e doar 4 lei, retrairea senzatiilor din copilarie este nepretuita si cred ca parintii din Piatra Neamt ar trebui  sa isi mai ia copii din fata calculatorului sau a televizorului si sa le mai arate ca exista si altceva pe aceasta lume .

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Da asa este.Are dreptate autorul.Din pacate,ultima data am fost iarna trecuta.Intr-adevar.Putine sunt locurile mai frumoase decat un cinematograf.Insa am tras un frig de m-a luat dracu`.Am rezistat pana la sfarsit chiar daca insotitorii mei ma blestemau,pentru ca ideea mi-a apartinut. Stiu.Nu sunt spectatori,nu sunt bani.Eu cred ca o investitie privata ar readuce Panoramic la viata. Sun cinema-uri in mall-uri care fac bani frumosi si au un sfert din spatiul de la Panoramic.Daca s-ar chinui un pic administratia locala,eu cred caar fi mari sanse sa avem un important punct de atractie in oras.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate