Femeile din PSD se pregatesc de lupta si isi aleg capeteniile

0

La Tirgu Neamt a inceput seria de alegeri pentru organizatiile de femei din PSD , alegeri ce se vor termina se pare tot in aceasta luna cu alegerea presedintei organizatiei de femei judetene .

La intrebarea „Ce parere aveti despre Organizatia de femei Tirgu Neamt si despre doamna care o conduce” am primit urmatoarele raspunsuri :
PRIMAR Tirgu Neamt – Harpa Daniel – ”Sunt foarte bine organizati. Presedinta, doamna Mihaela Marian, este o doamna consilier cu experienta si speram sa formeze un grup unit, pentru a se pregati de alegerile europarlamentare”
VICEPRESEDINTE CJN – Emilia Arcan – „Am ramas profund impresionata sa vad ca in jurul presedintei de la Targu Neamt se afla un numar atat de mare de doamne si sunt convinsa ca doamna Mihaela Marian va avea mare succes pentru preluarea altui mandat inca pe urmatorii 2 ani.”
DEPUTAT PSD – Ionel Arsene – ”La Targu Neamt avem o organizatie PSD de femei foarte puternice. Organizatia de Seniori de la Targu Neamt, s-a bazat mereu in toate alegerile, si s-a demonstrat ca doamnele din organizatia de femei de la Tragu Neamt, au stiut ce inseamna responsabilitate, ce inseamna lucru in echipa, si ce inseamna interesul pentru activitatile PSD. Doamna Mihaela Marian este o doamna pe care o stimez si o respect foarte mult. O doamna, care a demonstrat ca este un om pe care noi ne putem baza in organizatia PSD”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate