Taximetriștii din Piatra-Neamț, verificați de Poliția Locală

9

politiaPolitistii locali din cadrul Biroului de Siguranta Rutiera au efectuat, in mod inopinat, mai multe controale in statiile taxi de pe raza municipiului Piatra Neamt in scopul verificarii modului in care sunt respectate normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea de transport public de persoane in regim de taxi.
Astfel, in perioada 23-29.01.2017, au fost aplicate un numar de 8 sanctiuni contraventionale la Legea 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, in valoare de 4000 lei, fiind urmarite si sanctionate, in principal, urmatoarele aspecte: lipsa atestat pregatire profesionala taximetristi – 4 sanctiuni aplicate, lipsa ecuson de identificare taximetristi – 1 sanctiune, utilizarea de catre transportatorii autorizati pentru desfasurarea activitatii de taximetrie a conducatorilor auto care nu detineau certificate de atestate profesionala – 3 sanctiuni.
Politia locala Piatra Neamt continua masurile de verificare pentru realizarea unui transport civilizat in regim de taxi, in conditii de siguranta, cu respectarea si garantarea drepturilor si intereselor cetatenilor utilizatori ai acestui serviciu.

Comunicat de presa

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. bogdan spune

  La cum vorbeste de microbuze sigur are microbuz sau e sofer (confortabil curat ) mai avea un pic si ……

 2. andreea spune

  Da a facut MAREA noastra POLITIE LOCALA care ar trebui sa faca de fapt cu totul si cu totul altceva adica sa nu mai stea sa pandeasca soferii care opresc pe interzis sau altele ci sa apere siguranta cetateanului din acest oras, o mare razie printre bietii taximetristi. Ce sa mai vb ca au dat si amenzi ca asa e normativul. Nu va suparati ca va spun dar in acest oras unde nu sunt locuri de munca la tot pasul am fost de fata atunci cand POLITIA LOCALA a amendat un tanar de pana in 30 de ani in statia de la liceul de chimie pe motiv ca nu avea atestat profesional iar baiatul justifica ca nu vrea sa se duca la furat si ca nu are cu ce sa il faca !!!! Suntem de rasul curcilor!!! Mai bine sa mergem la Bucuresti sa protestam dar cu viteza de 50 km pe ora ca de atlfel politia are radare neinscriptionate. Am rezolvat tot in tara asta cu cuantumul de amenzi care trebuie date pe luna …..hai sa fim realisti. Cu respect.

 3. Lau Lau spune

  Niste controale pe la piata mare ( la bariera ) , in fata autogarii , la scarile de la spital ( pe Orhei ) , in centru’ la Roznov cand o sa faceti , sa-i verificati pe cei care fac piraterie de ANI DE ZILE cand o sa faceti domnilor de la Politia Locala ???????????? Ne-am saturat de voi si de aroganta voastra ….. altceva nu stiti …. taxiuri si atat !!!!! Microbuzele care merg burdusite de oameni , care opresc unde vor si cand vor ( inclusiv pe trecerea de pietoni daca ii face omul semn ) si care sunt vai de mama lor ( curg tablele de pe ele si ti-e greata ce e in ele ) , nici pe alea nu le vedeti . DE CE OARE ??????

 4. Elena Stachie spune

  Ar trebui sa ii amendeze si pentru cat de murdare si patate sunt scaunele si banchetele.

  1. Lau Lau spune

   Cine va pune sa va urcati daca vedeti ca sunt murdare ???

  2. Elena Stachie spune

   Pai trebuie si nu ai alte variante . In general la dispecerat specific acest lucru dar degeaba!

  3. Lau Lau spune

   Cand vin la comanda refuzati-i si spuneti-le motivul …..

  4. Urzica Gheorghe spune

   Sînt nevoit să fac naveta la ţară, staţia de taxi este între domiciliul meu şi autogară. Cînd maşina este goală urc în faţă, lîngă şofer, destul de rar cînd este aproape plină. Despre taximetrie se vorbeşte numai la capitolul comercial şi fiscal, dacă sînt în regulă. Controlorii nu-i întreabă niciodată de sănătate, sînt şoferi reciclaţi social, pensionaţi cu tuberculoză, sinuzită purulentă, furunculoze, cataractă, diabet care pune direct sub semnul siguranţei o călătorie de cîţiva km, dar şi epidemiologic este certitudinea să iei microbi de la aceştia şi mediul ambiant, fiindcă sînt tuşitori cronici care nu au cunoscut batista. Apoi despre ambientul maşinii lasă de dorit, murdărie adunată şi măcinată de picioarele pasagerilor. praf pe tapiţeria maşinii, canapele deteriorate din care pot ieşi rozătoare, dar în cel mai nefericit caz poţi lua scabie, păduchi, furunculoză dacă nu te îngrijeşti imediat cum ai ajuns acasă. Sănătatea nu este prioritară în taximetrie, bani să iasă, de e legat sau nu şoferul. Autobuzul este confortabil, curat, nu fac reclamă nimănui, dar dacă mă grăbesc trebuie să sufăr!

  5. Lau Lau spune

   Probabil ca circulati doar cu taxiuri de la piata mare ……

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate