IPJ Neamț: 54 de permise reținute pentru depășirea regimului legal de viteză

2

permise-retinute1

În acest week-end, polițiștii rutieri au fost angrenați în acțiuni desfășurate pe raza întregului județ, pentru reducerea accidentelor de circulației produse pe fondul excesului de viteză. Acțiunile au fost concentrate cu preponderență pe DN 2, dar și pe sectoarele de drum cu risc accidentogen DN15, DN 15B, DN 15D, DN 12C. În urma abaterilor înregistrate de aparatura radar amplasată atât pe autospeciale inscripționate cât și pe cea neinscripționată, polițiștii rutieri au reținut 54 de permise de conducere și au aplicat 208 sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, a mai fost reținut un permis de conducere pentru depășire neregulamentară, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase pentru abaterile constatate.

Exemplu: Un conducător auto de 34 de ani a fost depistat circulând cu viteza de 194 km/h, pe DN2, în afara localității Secuieni, abatere înregistrată de aparatura radar amplasată pe autospeciala poliției. Prin urmare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 1125 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Mihai Mihaita spune

    ce, nu se stie ca pe european se merge in regim de autobahn?

  2. Marius Ionut Traista spune

    Inca puțin si mergea cu 220km/ora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate