Târgul de Crăciun de la Neamț: Programul zilei de vineri, 30 decembrie

0

15726557_923353061132232_3860803297613101811_n

În penultima seară a anului 2016, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ a invitat pentru a susţine programul artistic două trupe foarte apropiate de sufletul publicului nemţean – formaţia „FLORI, FETE ŞI BĂIEŢI” şi „LOS ANONIMOS”.
Spectacolul celor două formaţii va avea loc la scena de la Curtea Domnească şi va începe la ora 18:00.

Componenţii trupei „Flori, fete si baieti” sunt cei mai buni prieteni, muzica si clubul Playlist fiflori-feteind liantul care-i uneste. S-au infiintat in 2012 si canta de atunci despre prietenie, dragoste,muzica, despre flori, fete si baieti. Desi majoritatea sunt inca la școala generala, au reusit pana in prezent sa acumleze o bogata experienta de scena, concertand in orase precum Bucuresti (locul 3 la concursul Dynacord band batlle), Darmanesti, Buhusi, Bacau.
Lorina (voce), Alexandra (pian), Stefan bas), Bubu (chitara solo), Alex (chitara solo) si Roby (tobe) sunt cei şase componenţi ai formaţiei „Flori, fete şi băieti”.

Trupa ”Los Anonimos”, a apărut în primăvara anului 2011. Muzica celor de la ”Los Anonimos” îmbină exoticele acorduri de gipsy-flamenco, cât si ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind singura formație de acest gen din peisajul muzical românesc. Formația s-a facut cunoscută prin concertele exceptionale ce au avut loc în in diferite cluburi şi pe scenele din România. În toate aparițiile, ”Los Anonimos” propagă o atmosferă incendiară, distracția atingând valențe foarte înalte, fiind astfel considerată ”O trupă de Show”, motiv pentru care formația este foarte des invitată în platourile emisiunilor de divertisment. În repertoriul lor găsim cele mai cunoscute cover-uri românești și internaționale, dar și melodii proprii, care, prin simplitatea si farmecul lor, sensibilizeaza ascultatorii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate